پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

محبوبه حاجی یی

تعداد سوال: ۹

سلام روش نگهداری ویژه

تعداد بازدید ۱۵۹

سلام روزتون خوش من حدود ۱۸ روز است گل فیکوس خریداری کردم الان در کنار پنجره میباشد و غبار پاشی نیز انجام میدم ولی از زمان خرید تا کنون یکی از برگ هاش که در غلاف مونده هیچ تغییر ی نکرده بفرمایید چکار میشه کرد براش نگران اش هستم در ضمن گلم کمی نزدیک به شوفاژ است البته چک کردم گرما بهش سرایت نمیکنه

۱۴۰۳-۰۹-۰۶ ۱۲:۵۶:۳۷

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر لطفا تصویر گیاه را ارسال کنید

۱۴۰۳-۰۹-۰۶ ۲۱:۱۳:۳۹

کارشناس شماره ۱

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۰۹-۰۷ ۰۹:۳۷:۲۱

کارشناس شماره ۱

در هر نوبت آبیاری چقدر آب در گلدان میریزید؟

۱۴۰۳-۰۹-۰۷ ۰۹:۳۸:۰۱

محبوبه حاجی یی

سلام روزتون خوش ابتدا با دست خاک را چک میکنم که خیلی خشک یا خیلی خیس نباشه کم مرطوب باشه بعد آبیاری میکنم به اندازه ای که کمی آب از زیر گلدان خارج بشه

۱۴۰۳-۰۹-۰۷ ۰۹:۵۸:۰۹

کارشناس شماره ۱

اگر خاک گلدان خیلی سبک باشد گیاه سیراب نمیشود . فیکوس ها به محیطی با تهویه ی عالی و نور زیاد نیاز دارند مهمترین علت باز نشدن برگهای جدید کمبود اب و نور کم میباشد .

۱۴۰۳-۰۹-۰۷ ۱۲:۵۴:۴۸

محبوبه حاجی یی

سلام جناب ببخشید ممنون از راهنمایتون ببخشید سیراب شدن گل فقط این است که آب از کف گلدان خارج شود و اینکه خاک را چک کنیم که خیلی خشک نباشد درست میگم ؟ یا شرایط دیگه ای هم دارد مثلا من خاک را با چک کردن دستم درون خاک میبینم اگه حتی نمناک و مرطوب ام باشد آب دهی نمیکنم

۱۴۰۳-۰۹-۱۳ ۱۳:۳۱:۰۱

کارشناس شماره ۱

بله چک کردن خاک قبل از آبیاری کار درستی است . و زمانی که خاک مرطوب است نیازی به ابیاری گیاه فیکوس نیست . سیراب کردن هم ، یعنی به اندازه ی کافی اب در اختیار ریشه قرار بگیرد و نیازِ گیاه به آب ، برطرف شود .

۱۴۰۳-۰۹-۱۳ ۲۰:۴۸:۲۳

محبوبه حاجی یی

سلام جناب روزتون خوش بعد از مدت طولانی خرید گل فیکوس ام هنوز هیچ تغییری نکرده و برگی از غلاف در نیامده خواهشمند است بفرمایید چکار کنم یه باره گل از ریشه خشک نشه

۱۴۰۳-۰۹-۲۱ ۱۳:۳۹:۰۳

محبوبه حاجی یی

سلام من گل شفلرا دارم که خودم قلمه زدم و کاشتم و مدت زیادی است دارم از اون نگهداری میکنم ولی الان با توجه به جابجایی امسال که البته تا الان خوب بوده ولی دیدم برگ ها در چند ناحیه در حال زرد شدن و یا زرد شدن است خیلی نگران اش هستم بفرمایید چکار اش کنم همیشه غبار پاشی و به آبیاری توجه داشتم نور اش هم فک کنم کافیه

۱۴۰۳-۰۹-۲۱ ۱۳:۵۱:۳۵

کارشناس شماره ۱

اگر آبیاری درست و به اندازه‌ی کافی انجام میشود و نور و تهویه ی محیط مناسب است و هنوز گیاه برگ باز نکرده ، ابتدا گیاه را از نظر آفت چک کنید و اگر آفتی مشاهده نکردید گیاه را از خاک خارج و وضعیت ریشه را چک کنید . یک عکس کامل از گیاه و محل نگهداری فعلی اش ارسال کنید .

۱۴۰۳-۰۹-۲۱ ۱۵:۴۰:۴۵

کارشناس شماره ۱

در مورد شفلرا در تالار مربوط به شفلرا سوال طرح کنید.

۱۴۰۳-۰۹-۲۱ ۱۵:۴۱:۳۷

محبوبه حاجی یی

ببخشید اشتباه ارسال شد در قسمت شفلرا هم کامنت کردم و عکس هم در وات ساپ جهت بار گذاری ارسال کردم

۱۴۰۳-۰۹-۲۱ ۱۵:۵۰:۲۳

کارشناس شماره ۱

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۰۹-۲۸ ۱۱:۵۴:۳۶

محبوبه حاجی یی

سلام شبتون خوش آمدم خدمتتون بگم گل فیکوس ام بعد از مدت ها انتظاری بلاخره برگ اش از غلاف دارمیاد خدا را شکر نیاز به تعویض خاک هم نشد نمیدونم تو عکس چقدر مشخص است

۱۴۰۳-۱۰-۰۷ ۲۰:۴۵:۰۹

کارشناس شماره ۱

سلام وقت بخیر خداروشکر

۱۴۰۳-۱۰-۰۷ ۲۰:۵۹:۲۴

کارشناس شماره ۱

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۱۰-۰۷ ۲۳:۱۱:۲۳
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@