پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
زهرا معین توکلی
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۶۲
سلام روزتون بخیر~ عذرمیخوام من هیچ سر رشته ای از نگهداری از گیاهان ندارم، وقتی هاورتیام رو خریده بودم طبق گفته فروشنده هر دو هفته یک بار آبیاری میکردم و توی جای نیمه سایه نگهداری کرده بود و شکر خدا کاملاً سالم و سرحال بود...چند وقت که نمیتونستم خودم ازش نگهداری کنم به شخصی داده بودم که برام نگهداری کنه این بلایی که تو عکس میبینین سرش اومده؛ برگاش تیره،خشک و نازک شده، وسط برگاش تغییر رنگ داده و به قرمزی و زردی رفته، مقداری از برگ های پایینیش کاملاً خشک شده و افتاده، نوک برگهاش هم انگاری سوخته و کاملاً خشک شده... چون هیچ سررشته ای از گیاها ندارم واقعاً نمیدونم که باید چی کار کنم تا خوب بشه🥲 یکم مقاله درموردش خوندم تو اینترنت ولی متأسفانه نظرات متفاوت بود، گفتم از یه کارشناس بپرسم...خیلی برام عزیزه و تنها گیاهم هست، لطفاً راهنماییم کنید🙏🏻🌷
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر . این گیاه به محیطی با نور کافی و تهویه ی بسیار خوب نیاز دارد . آبیاری باید در زمانی انجام شود که خاک گلدان نسبتا خشک شده باشد. سایز گلدان شما برای گیاهتان بسیار بزرگ است . گیاه را در گلدانی که سایز دهنه اش ۸ سانت باشد بکارید . از خاک مخصوص ساکولنت استفاده کنید اگر هم به ترکیب خاکتان کمی تکه های کوچک زغال خردشده اضافه کنید بسیار به سلامت گیاه کمک میکند . در هنگام تعویض خاک ریشه را کاملا بشورید و قسمتهای خشک یا پوسیده و آسیب دیده را جدا کنید و بعد گیاه را در گلدان و خاک جدید بکارید . بعتر است است این گیاه در بهار و تابستان در تراس و در مکانی سایه ، نگهداری شود . این گیاه ،گیاه پرتوقعی نیست و همینکه در شرایط مناسبی نگهداری شده و آبیاری به درستی انجام شود به خوبی رشد میکند .