پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

محدثه ناصری

تعداد سوال: ۱۰

بی حالی و زرد شدن برگ آگلونما ویژه

تعداد بازدید ۱۲۱

سلام ،وقتتون بخیر ،راستش من یه چند مدت بود که گیاهانم رو به طور نامنظم و دیر به دیر آبیاری میکردم فکر میکنم به این خاطر دو تا از آگلونما بی حال هستن و برگ هاشون رو به زردی میره اگر میشه لطفا راهنماییم کنید

۱۴۰۳-۰۹-۱۸ ۱۳:۰۳:۲۲

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر لطفا عکس گیاه را ارسال کنید

۱۴۰۳-۰۹-۱۸ ۱۶:۰۱:۳۶

محدثه ناصری

در واتساپ براتون ارسال کردم

۱۴۰۳-۰۹-۱۸ ۱۶:۱۴:۱۳

کارشناس شماره ۱

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۰۹-۱۸ ۲۱:۲۳:۳۹

کارشناس شماره ۱

گلدانها را به مدت نیم ساعت در ظرف آب قرار داده و وقتی سطخ خاک مرطوب شد آنها را از آب خارج کنید . سعی کنید محیط نگهداری زیاد گرم و بدون تهویه نباشد . برگهای زرد را جدا کنید و از این به بعد آبیاری را بصورت منظم انجام دهید و در هر نوبت آبیاری ( با تست کردن رطوبت خاک قبل از آبیاری ) گیاه را سیراب کنید . حداقل یک سوم از عمق خاک گلدان را از نظر خشکی تست کنید و بعد آبیاری را انجام دهید.

۱۴۰۳-۰۹-۱۸ ۲۱:۲۶:۱۲

محدثه ناصری

درسته ،من ۳روز پیش بهشون آب دادم الان باز هم گلدونها رو داخل آب قرار بدم یا خیر ؟

۱۴۰۳-۰۹-۱۸ ۲۱:۴۳:۰۲

کارشناس شماره ۱

گیاهان الان سرحال و شاداب هستند ؟ ایا خاک گلدان حتی در عمق خیس است؟

۱۴۰۳-۰۹-۱۹ ۲۱:۱۸:۴۵

محدثه ناصری

یکیشون خیلی بی حال هست ، اون یکی بی حال نیست ولی نوک برگهاش زرد شده ....

۱۴۰۳-۰۹-۱۹ ۲۲:۱۷:۱۱

کارشناس شماره ۱

آن گلدان که بیحال است را در ظرف آب قرار دهید اگر سرحال نشد از خاک خارج اش کنید و وضعیت ریشه را چک کنید.

۱۴۰۳-۰۹-۱۹ ۲۲:۵۷:۱۳

محدثه ناصری

۱.گلدان بی حال رو عکسش رو میفرستم به نظرتون حالش بهتر شده ؟ ۲.دوتا از کاکتوس هام دونه های سفید ریز روی سطحشون ایجاد شده ،چیکار میتونم براشون انجام بدم ؟ (عکس شماره ۱و ۲ رو براتون در واتساپ میفرستم)

۱۴۰۳-۰۹-۲۹ ۱۰:۵۱:۱۱

کارشناس شماره ۱

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۰۹-۲۹ ۱۸:۱۲:۰۴

کارشناس شماره ۱

گیاه آگلونما به نظر حالش خوبست . سعی کنید محیط بیش از حد گرم نباشد . و بین دو ابیاری حتما اجازه دهید خاک نسبتا خشک شود .

۱۴۰۳-۰۹-۲۹ ۱۸:۱۴:۰۱

کارشناس شماره ۱

لطفا سوال خود در مورد کاکتوس را در تالار کاکتوس و ساکولنت ثبت نمایید .

۱۴۰۳-۰۹-۲۹ ۱۸:۱۴:۳۰

محدثه ناصری

سلام ،راستش هر دو گیاه آگلونما دارن زرد میشن ،البته تا الان در و پنجره بسته بود ،به نظر شما از اینکه هوا خوب تهویه نمی‌شه داره برگهاشون زرد میشن ؟ آخه هوا خیلی سرد هست ،میتونم خود گیاه رو در بالکن بزارم در یک مدت معین و دورشون رو پلاستیک بکشم و روی پلاستیک یه سوراخهایی ایجاد کنم که هم هوا تهویه بشه و هم به گیاه شوک وارد نشه در اثر اختلاف دما ؟

۱۴۰۳-۱۰-۰۵ ۲۰:۴۸:۳۸

کارشناس شماره ۱

بله هم به دلیل تهویه و هم به دلیل اسیب دیدن ریشه . اما الان نمیتوانید گیاهان را در فضای آزاد قرار دهید چون دچار آسیب و شوک شده و از بین میروند . اگر روند زردی برگها شدت دارند بهتر است ابتدا از وضعیت زهکش ته گلدان و ریشه اطمینان حاصل کنید. گیاه را از خاک خارج کرده و ریشه ها و خاک ته گلدان را چک کنید .

۱۴۰۳-۱۰-۰۵ ۲۱:۵۶:۲۶

محدثه ناصری

۱.میتونم خودم گیاه رو خودم از خاک دربیارم ،چون این اولین باری هست که میخوام این کارو بکنم ؟ ۲.اگر خودم انجام بدم میتونم عکسشرو براتون ارسال کنم چون هیچی از گیاه نمیدونم

۱۴۰۳-۱۰-۰۵ ۲۲:۲۰:۴۵

کارشناس شماره ۱

بله میتوانید خودتان نیز گیاه را از خاک خارج و ریشه را بشویید و عکسی از ریشه ی تمیز ارسال کنید . اگر انتهای ریشه و ساقه قهوه ای و نرم نبود گیاه را تا پایان پاسخگویی در اب قرار دهید .

۱۴۰۳-۱۰-۰۵ ۲۳:۳۱:۴۶

محدثه ناصری

سلام ،خسته نباشید ،برگ گیاه مجددا داره به زردی میره با اینکه هوا تهویه میشه ،آب هم منظم بهش میدم ،از ریشه براتون در واتساپ فرستادم اگر میشه راهنماییم کنید ،الان من گیاه رو که خارج کردم الان دوباره بزارم در خاک

۱۴۰۳-۱۰-۲۴ ۲۰:۳۴:۵۰

کارشناس شماره ۱

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۱۰-۲۴ ۲۰:۵۴:۴۹

کارشناس شماره ۱

قسمت پایینیِ ساقه که در حقیقت انتهای گیاه است و بر روی آن ریشه قرار دارد ( همان قسمتی که تغییر رنگ داده و تیره رنگ است ) را برش بزنید و ببینید آوند وسط ساقه هم تغییر رنگ داده ؟

۱۴۰۳-۱۰-۲۴ ۲۰:۵۷:۴۴

محدثه ناصری

ببخشید من متوجه نشدم میشه دقیقا بگید از کجا برش بزنم ،آوند وسط ساقه کدوم قسمت هست

۱۴۰۳-۱۰-۲۴ ۲۱:۰۲:۰۴

کارشناس شماره ۱

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۱۰-۲۴ ۲۱:۳۹:۲۴

محدثه ناصری

حقیقتش من بالاتر بریدم عکسش رو در واتساپ براتون میفرستم

۱۴۰۳-۱۰-۲۴ ۲۱:۴۵:۴۲

محدثه ناصری

الان بایستی در آب بزارم ؟

۱۴۰۳-۱۰-۲۴ ۲۱:۴۸:۰۱

کارشناس شماره ۱

اگر بافت درون ساقه سالم بود بله میتوانید گیاه را در آب قرار دهید و وقتی گیاه نوک ریشه زد آنرا به خاکبرگ تازه و گلدانی کوچکتر منتقل کنید

۱۴۰۳-۱۰-۲۴ ۲۱:۵۸:۵۰
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@