پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

فاطمه احمدی

تعداد سوال: ۲

سیاه شدن و ریزش شدید برگ شفلرا ویژه

تعداد بازدید ۴۰

سلام من حدودا یک ماه پیش ازتون یه شفلرا تهیه کردم ولی به شدت برگ هاش سیاه و ریزش دارن در ضمن برگ های بالایی حالت چروکیده شدن دارن و احساس میکنم یه سری چیزای خیلی ریز و سفید روی برگ ها هست شبیه دونه های شن خییییییلی ریزه من چیکار کنم خیلی نگرانم

تصویر ارسالی
۱۴۰۳-۰۹-۱۹ ۲۲:۴۴:۴۰

فاطمه احمدی

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۰۹-۱۹ ۲۲:۴۸:۱۵

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر گیاه دچار آفت شده . ایا به گیاه کود میدهید؟ محیط نگهداری از نظر نور و تهویه چه وضعیتی دارد؟

۱۴۰۳-۰۹-۱۹ ۲۲:۵۸:۰۷

فاطمه احمدی

گیاه رو به تازگی خریدم ازتون و کود بهش ندادم توی پذیرایی خونه هست که از فاصله ی ۷ متری بهش نور از پنجره میتابه وقتی آوردمش سیرابش کروم و هفته ای یک بار بهش آب میدم و با اسپری غبار پاشی میکنم

۱۴۰۳-۰۹-۲۱ ۰۸:۰۳:۰۲

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

شفلراها به محیطی با نور زیاد و تهويه ی عالی نیاز دارند اگر نور محیط برای گیاه کافی نباشد و تهویه مناسب نباشد دچار بیماری و آسیب میشوند . گلدان را به کنار پنجره ی جنوبی قرار دهید و چند ساعتی در روز پنجره را باز بگزارید تا هوای تازه به گیاه برسد . یکبار گیاه را با سم دیازینون سمپاشی کنید سمپاشی را در داخل منزل انجام ندهید. آبیاری باید در زمانی انجام شود که خاک گلدان نسبتا خشک شده باشد. اگر مجددا برگهای گیاه سیاه شدند یعنی شرایط محیطی، مناسب گیاه نیست و باید گلدان را به محیط بهتری از نظر نور و تهویه منتقل کنید . و اگر خوردگی برگها خصوصا در برگهای سالم و جوان ادامه داشت سمپاشی را دو هفته بعد تکرار کنید .

محصولات پیشنهادی برای مشکل این گیاه
حشره کش دیازینون Diazinon
۱۴۰۳-۰۹-۲۱ ۱۵:۴۶:۳۹
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@