پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
بلندپرواز
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۳۶
سلام من یک سالی هست که بابا آدم خریدم در روزهای اول تا سه چهار ماه اول برگهای خیلی بزرگ و خوبی داشت و دائمم برگ میداد هر برگش که زرد میشد یه برگ جدید میداد جلوی نور آفتاب هست تهویه هوا داره دورشم آزاده ولی یه دفعه شروع کرد به ریختن برگاش و برگاش همه کم شد خاکشو که زیر و رو کردم متوجه شدم که تو خاکش کرم داره و هزارپا و یه سری حشرات کنه مانند ریز پیدا شد خاکشو سمپاشی کردم و روی برگاشم که حالت کنه عنکبوتی پیدا کرده بود و سمپاشی کردم و بهتر شد بعد بهش هیومیک اسید دادم و پودر سرویس دادم و شروع کرد پاجوش زدن دور گلدونم شروع کرده پاجوش زدن و پاجوشهای بابا آدم قشنگ در اومده ی خودش اصلاً جون نمیگیره و دوباره بیحال شده و من باز دوباره تو خاکش کرم دیدم و برگاش داره زرد میشه و سبزش کمرنگ میشه دوباره بیجون شده
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر لطفا عکس کامل گیاه را ارسال کنید
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
محیط نگهداری بابا آدم مناسب نیست. این گیاه به محیطی پرنور با تهویه ی خوب نیاز دارد کمبود نور به مرور باعث کوچک شدن برگها و ضعیف شدن گیاه میشود . گلدان را به کنار پنجره ی "جنوبی" منتقل کنید و روزها پرده را برای دریافت نور کنار بزنید . کوددهی را متوقف کنید چون این فصل گیاه به استراحت نیاز دارد و کوددهی باعث اختلال در رشد میشود . اگر جنس گلدان پلیمری است آنرا تعویض کنید زیرا تهویه ی خاک در این گلدانها به خوبی انجام نمیشود . اگر خاک گلدان سبک است آنرا تعویض و از خاکی با بافت متوسط استفاده کنید که حاوی کوکوپیت و پرلیت نباشد. آبیاری را زمانی انجام دهید که خاک گلدان نسبتا خشک شده باشد و افراط در آبیاری و دمای بالای محیط و باعث فعالیت حشرات در خاک میشود . برای از بین بردن کنه از سم ابامکتین استفاده کنید سمپاشی را در داخل منزل انجام ندهید. تمیز نگه داشتن زیرو روی برگها و رطوبترسانی به موقع باعث جلوگیری از شیوع آفت کنه میشود .