پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

هانیه کیانی

تعداد سوال: ۱

پتوس سبز چماقی (چوب دار) ویژه

تعداد بازدید ۷۶

سلام و درود من یه پوتوس سبز چماقی حدودا دو ماه پیش برام از گلخونه آوردند که بعد از مدتی برگهاش شروع کرد به از ساقه خمیده شدن و نوک برگها زرد شد و شروع به سیاه شدن کرد جاشو عوض کردم از جای گرم و پر نور و آوردم جای خنک و نور آفتابی کم اما نور مصنوعی، الان نمیدونم جاش مناسب هست یا نه؟ برگهای زردش رو طبق توصیه اتون به بقیه الان جدا کردم. فقط نمیدونم این مدل گیاه تنه دار رو باید چه جور آب داد؟ آیا باید این تنه رو آب داد یا خاک گلدون رو؟

تصویر ارسالی
۱۴۰۳-۰۹-۲۲ ۰۰:۴۹:۴۳

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر لطفا یک عکس کامل از گیاه و موقعیت گلدان ارسال کنید

۱۴۰۳-۰۹-۲۲ ۱۵:۴۲:۴۴

هانیه کیانی

وقت شماهم بخیر همینجا باید ارسال کنم؟

۱۴۰۳-۰۹-۲۲ ۱۵:۵۹:۳۳

کارشناس شماره ۱

بله یک عکس از نمای دورتر که گیاه و موقعیت گلدان در ان مشخص باشد

۱۴۰۳-۰۹-۲۲ ۱۸:۱۴:۰۹

هانیه کیانی

خدمت شما

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۰۹-۲۲ ۱۸:۱۹:۰۸

کارشناس شماره ۱

نور محیط برای این گیاه کم است . اگر گیاه در محیطی کاملا بسته قرار دارد سعی کنید حداقل چند ساعتی در روز پنجره را باز بگزارید تا هوای تازه به گیاه برسد. برای آبیاری با توجه به قیم دار بودن گیاه و عمق گلدان بهتر است هر چند وقت یکبار ( مخصوصا در فصل رشد ، یعنی بهار و تابستان ) گیاه را حمام کنید . اما در فصول سرد آبیاریِ ریشه را زمانی انجام دهید که خاک گلدان نسبتا خشک شده باشد چون گلدان عمقش زیاد است اجازه دهید حداقل یک سوم از خاک گلدان در عمق نسبتا خشک شود و بعد آبیاری را انجام دهید و به اندازه‌ ای آب در گلدان بریزید که چند قطره آب از ته گلدان خارج شود . زیر گلدانیِ مناسبی برای این گیاه انتخاب نکرده اید . از زیرگلدانی ای استفاده کنید که مسطح باشد و عمق نداشته باشد . قیم خزه ای همواره باید مرطوب باشد اما نیازی نیست که هرزمان قیم را مرطوب میکنید به ریشه نیز آب دهید . آبیاری ریشه طبق مواردی که در فوق بیان شد انجام شود . دمای محیط بین ۲۰ تا ۲۵ درجه باشد برایش مناسب است .

۱۴۰۳-۰۹-۲۲ ۱۸:۳۵:۲۳

هانیه کیانی

ممنونم از شما. الان اگه باز جاشو عوض کنم بهتره؟ جایی نزدیک پنجره و تراس باشه بهتره؟

۱۴۰۳-۰۹-۲۳ ۱۱:۱۹:۲۹

کارشناس شماره ۱

بله بهتر است .

۱۴۰۳-۰۹-۲۳ ۲۲:۱۹:۲۳
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@