پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

غزاله یزدی

تعداد سوال: ۲

عضویت: ۰۳-۱۰-۱۴۰۳

سیاه شدن برگ دراسنا ویژه

تعداد بازدید ۵۲

من ۲ ۳ هفته پیش ازتون این دراسنا رو خریدم برگاش داره دونه دونه سیاه میشه میشه کمکم کنید؟ روش نگهداریشم همونحوری که گفتید صبر کردم خاکش خشک بشه بعد آب دادم

تصویر ارسالی
۱۴۰۳-۱۰-۰۳ ۰۹:۱۰:۴۱

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

عضویت: ۳۱-۰۳-۱۳۹۹

سلام وقت بخیر لطفا بفرمایید نحوه ی آبیاری به چه صورت است؟ در هر نوبت آبیاری چقدر آب در گلدان میریزید؟

۱۴۰۳-۱۰-۰۳ ۲۲:۱۹:۳۱

غزاله یزدی

تعداد سوال: ۲

عضویت: ۰۳-۱۰-۱۴۰۳

تقریبا نصب لیوان

۱۴۰۳-۱۰-۰۳ ۲۲:۳۵:۵۰

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

عضویت: ۳۱-۰۳-۱۳۹۹

سنگهای روی سطح خاک را بردارید و سطح خاک را کمی زیرو رو کنید. برگهای آسیب دیده را جدا کنید. بین دو آبیاری اجازه دهید خاک گلدان نسبتا خشک شود حداقل یک سوم از خاک گلدان در عمق باید نسبتا خشک شود و بعد آبیاری را انجام دهید و به اندازه‌ای در گلدان آب بریزید که چند قطره از ته گلدان خارج شود و بعد زیرگلدانی را خالی کنید.

۱۴۰۳-۱۰-۰۴ ۱۲:۵۷:۲۱

غزاله یزدی

تعداد سوال: ۲

عضویت: ۰۳-۱۰-۱۴۰۳

آیا نیاز به مه پاشی دارد؟ در کنار بخور سرد قرار بدم تا رطوبت بهش برسه؟ یا ایجاد جزیره؟ آیا نیاز به کود داره؟ زیر گلدانی رو مرطوب نگه دارم؟

۱۴۰۳-۱۰-۰۴ ۱۳:۰۸:۱۸

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

عضویت: ۳۱-۰۳-۱۳۹۹

فعلا نیازی به جزیره و مه پاشی و بخور سرد ندارد زیرگلدانی را نیز همواره خشک و تمیز نگه دارید خصوصا در این فصل ؛ اما ماهی یکبار در این فصل برگها را همزمان با آبیاری بشویید تا غبار روی برگها انباشته نگردد و برگها تمیز شوند کوددهی را هم میتوانید با کود کلات اهن از بهار شروع کرده و ماهی یکبار به گیاه کود آهن بدهید و در اواخر تابستان کوددهی را قطع کنید .

محصولات پیشنهادی برای مشکل این گیاه
کلات آهن
۱۴۰۳-۱۰-۰۴ ۱۵:۵۲:۲۸
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@