پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
غزاله یزدی
تعداد سوال: ۲
تعداد بازدید ۵۷
سلام وقت بخیر من این آگلونما رو ازتون خریداری کردم 3هفته پیش و همونطور که گفتید با آب کتری سرد شده هر موقع رطوبت خاک میرفت آبیاری میکردم. 2تا از برگاش زرد شدن میشه کمکم کنید از زرد شدن بقیه برگاش جلوگیری کنم؟
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر لطفا سنگریزه های روی سطح خاک را بردارید . در زمان آبیاری چقدر آب در گلدان ریختید ؟
غزاله یزدی
تقریبا نصف لیوان و میخواستم بدونم آیا نیاز به مه پاشی داره ؟ چون من مه پاشی نکردم
کارشناس شماره ۱
در این فصل نیاز چندانی به مه پاشی ندارد اما باید ۶ر چندوقت یکبار برگها را با اب ساده بشویید تا غبار روی برگها برطرف شود اما در فصل رشد غبارپاشی باید بصورت مداوم انجام شود . برای ابیاری اجازه دهید حداقل یک سوم از خاک گلدان نسبتا خشک شود و بعد آبیاری را انجام دهید و به اندازه ای آب در گلدان بریزید که چند قطره از ته گلدان خارج شود با توجه به اینکه جنس گلدان ظاهرا پلیمری است بهتر است با ریختن پوکه در زیرگلدانی بین ته گلدان و زیرگلدانی فاصله ایجاد کنید تا تهویه به خوبی انجام شود . زیرگلدانی را همواره خشک و تمیز نگهدارید. گلدان در محیطی قرار داشته باشد که دما نوسان نداشته باشد . دمایی بین ۱۸ تا ۲۳ درجه برایش مناسب است . اگر گلدان کنار پنجره ی نورگیر قرار دارد مراقب باشید که نور خورشید موجب گرم شدن دیواره ی گلدان نشود زیرا به گیاه آسیب میرساند.
غزاله یزدی
این برگ های زرد شده رو باید بکنم؟ این گیاه نیاز به جزیره نداره؟
کارشناس شماره ۱
خیر فعلا نیازی به جزیره نیست . برگها را هم فعلا جدا نکنید، وقتی کاملا زرد شد انها را جدا کنید .