پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
کاربر
تعداد سوال: ۲
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر. بله اما چون این فصل زمان مناسبی برای اینکار نیست ممکنست ریشه زایی بسیار دیر انجام شود . از قسمت های کاملا سالم گیاه قلمه بگیرید و اجازه دهید شیره ای که از ته ان خارج میشود خشک شده و ته قلمه پبنه ببندد و بعد انها را بصورت جداگانه در گلدانی با سایز دهنه ی ۶ سانت و در ماسه ی نرم و نسبتا خشک بکارید تا ریشه دار شود . ابیاری را بسیار کم و در حد رطوبترسانی بستر انجام دهید
کاربر
من انجام دادم ولی الان بدنه گیاهام داره سفید سفید میشه چیکارش کنم ؟ با اینکه ته قلمه هارو هم قارچ کش زدم ولی فعلا ابیاری نکردم از روز دوشنبه با قارچ کش اب بدم ؟
کارشناس شماره ۱
ایا در زمانی که قلمه گرفتید شیره ی سفیدرنگ از قلمه خارج شد؟
کاربر
بله خارج شد تهشم جمع شده بود
کارشناس شماره ۱
با توجه به اینکه قبلا هم بیان شد این فصل زمان مناسبی برای ریشه زایی نیست زیرا فصل خواب گیاه است و ریشه زایی به سختی انجام میشود . قسمت نرم شده یا خشک شده ی ته قلمه را برش بزنید و دوباره اینکار را تکرار کنید . گلدان را در چه محیطی قرار دادید ؟
کاربر
محیط خونه و رویروی پنجره بالای گیاه لکه های سفید زده نه پایین الان دوباره در بیارم کاشت کنم؟
کارشناس شماره ۱
وجود لکه در بالای گیاه حاکی از تهویه ی نامناسب محیط یا سوختگی در اثر دمای بالاست ، اگر گیاه زیاد به پنجره نزدیک است به گونه ای که نور روی گیاه میتابد ، آنرا در موقعیتی قرار دهید که نور روی گلدان یا گیاه نیافتد چون قلمه ای که ریشه ندارد نیاز چندانی به نور ندارد و مخیط نیمسایه برای ریشه زایی کافیست . روی تنه ی قلمه هم آب اسپری نکنید