پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

کاربر

تعداد سوال: ۲

نرم شدن و افتادم افوربیا ویژه

تعداد بازدید ۱۰۹

سلام وقت بخیر من افوربیا دارم و فکر میکنم بخاطر اب زیاد اینجوری شده تمام کناره هاش شل و نرم و افتاده سده و ساقه های بزرگم داره همینجوری میشه ایا میتونم احیاش کنم تا کامل از بین نرفته ؟

تصویر ارسالی
۱۴۰۳-۱۰-۰۳ ۱۱:۲۳:۱۹

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر. بله اما چون این فصل زمان مناسبی برای اینکار نیست ممکنست ریشه زایی بسیار دیر انجام شود . از قسمت های کاملا سالم گیاه قلمه بگیرید و اجازه دهید شیره ای که از ته ان خارج میشود خشک شده و ته قلمه پبنه ببندد و بعد انها را بصورت جداگانه در گلدانی با سایز دهنه ی ۶ سانت و در ماسه ی نرم و نسبتا خشک بکارید تا ریشه دار شود . ابیاری را بسیار کم و در حد رطوبترسانی بستر انجام دهید

۱۴۰۳-۱۰-۰۳ ۲۲:۱۷:۴۴

کاربر

من انجام دادم ولی الان بدنه گیاهام داره سفید سفید میشه چیکارش کنم ؟ با اینکه ته قلمه هارو هم قارچ کش زدم ولی فعلا ابیاری نکردم از روز دوشنبه با قارچ کش اب بدم ؟

۱۴۰۳-۱۰-۰۶ ۱۱:۱۴:۲۵

کارشناس شماره ۱

ایا در زمانی که قلمه گرفتید شیره ی سفیدرنگ از قلمه خارج شد؟

۱۴۰۳-۱۰-۰۶ ۱۱:۴۷:۳۶

کاربر

بله خارج شد تهشم جمع شده بود

۱۴۰۳-۱۰-۰۶ ۱۱:۵۵:۴۸

کارشناس شماره ۱

با توجه به اینکه قبلا هم بیان شد این فصل زمان مناسبی برای ریشه زایی نیست زیرا فصل خواب گیاه است و ریشه زایی به سختی انجام میشود . قسمت نرم شده یا خشک شده ی ته قلمه را برش بزنید و دوباره اینکار را تکرار کنید . گلدان را در چه محیطی قرار دادید ؟

۱۴۰۳-۱۰-۰۶ ۱۳:۰۰:۰۸

کاربر

محیط خونه و رویروی پنجره بالای گیاه لکه های سفید زده نه پایین الان دوباره در بیارم کاشت کنم؟

۱۴۰۳-۱۰-۰۶ ۱۳:۰۶:۲۲

کارشناس شماره ۱

وجود لکه در بالای گیاه حاکی از تهویه ی نامناسب محیط یا سوختگی در اثر دمای بالاست ، اگر گیاه زیاد به پنجره نزدیک است به گونه ای که نور روی گیاه میتابد ، آنرا در موقعیتی قرار دهید که نور روی گلدان یا گیاه نیافتد چون قلمه ای که ریشه ندارد نیاز چندانی به نور ندارد و مخیط نیمسایه برای ریشه زایی کافیست . روی تنه ی قلمه هم آب اسپری نکنید

۱۴۰۳-۱۰-۰۶ ۱۴:۵۸:۴۰
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@