پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
محدثه ناصری
تعداد سوال: ۱۱
تعداد بازدید ۸۳
سلام،خسته نباشید ۲ تا از کاکتوس های من شوره زده ...چیکار کنم
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
لطفا عکسی واضحتر از لکه ها ارسال کنید چون افات دیگری در تصویر مشاهده میشود و بفرمایید که سفیدکها حالت پودری دارند یا سخت و پوسته ای هستند ؟
محدثه ناصری
بله ،حالت پودری دارن...
کارشناس شماره ۱
سفیدک پودری نشان دهنده ی تهویه ی نامناسب محیط است . البته در کاکتوسهای شما علاوه بر سفیدک ، آثار شپشک سپردار و کنه و بیماری قارچی نیز مشاهده میشود . و همچنین به دلیل کافی نبودن نور مخیط برای این نوع سرئوس ها ، رشد علفی نیز در قسمت بالای کاکتوس مشاهده میشود . بهتر است این کاکتوسها را در تراس آفتابگیر نگه دارید و قسمتهای آلوده و آسیب دیده ی گیاه را حذف کنید زیرا دیگر ترمیم نمیشوند و لکه ها از بین نمیروند . لکه های سفیدک پودری را با دستمال خشک پاک کنید . برای سفیدک نیازی به سمپاشی نیست همینکه گیاه در معرض افتاب و تهویه ی مناسب قرار بگیرد این مشکل برطرف میشود اما برای شپشک سپردار از سم کنفیدور بصورت آبیاری استفاده کنید . گیاهانتان را یکدفعه در معرض نور مستقیم خورشید قرار ندهید زیرا دچار سوختگی میشوند بهتر است آنها را کم کم به نور عادت دهید .
محدثه ناصری
ممنونم، فقط سوالی داشتم :((اینکه قسمت های آلوده رو حذف کنم یعنی با چاقو قسمت های آلوده کاکتوس رو ببرم )) ؛اگر میشه در این باره هم توضیح بدین لطفا
کارشناس شماره ۱
خیر ، اگر بخواهید به اینصورت قسمتهای الوده را بردارید بدنه ی کاکتوس بسیار زخمی و بد شکل و البته در مقابل بیماریها بسیار ضعیف میشود . قسمت آلوده را باید کاملا حذف شود البته بهتر است اینکار در فصل گرم انجام شود که گیاه به سرعت شروع به جوانه زایی کند .
محدثه ناصری
پس بنابراین باید چطوری حذف کنم ؟
کارشناس شماره ۱
باید قسمت الوده قطع شود .
محدثه ناصری
سلام،مثل اینکه کاکتوسم بیماریش پیشرفت کرده چیکار کنم برای درمانش ؟ کاکتوس در منزل قرار دارد که به مدت حدودا ۴ ساعت پنجره باز هستش ،نگران هستم از این که بزارمش در بالکن چون که هوای کرج خیلی سرد هست
کارشناس شماره ۱
سلام وقت بخیر . چون گیاه در همان شرایط قبلی نگهداری میشود بنابراین بیماری نه تنها متوقف نشده بلکه پیشرفت کرده است . وضعیت خاک هم اصلا مناسب نیست . سرئوس ها باید در فضای ازاد نگهداری شوند . در داخل منزل ضعیف شده و دچار آفت و بیماری میشوند و از بین میروند . یک لایه از سطح خاک را بردارید . و گیاه را به محیط مناسبتری طبق موارد بیان شده منتقل کنید . اواسط یا اواخر اسفند که هوا ملایمتر شد انرا کاملا در هوای آزاد قرار دهید .
محدثه ناصری
دمای ۸ درجه برای کاکتوس خوب هست ؟
کارشناس شماره ۱
بله کاکتوسها باید در فصل زمستان در محیطی خنک قرار داشته باشند تا آنها که بالغ شده اند بتوانند در بهار گل بدهند . اکثر کاکتوسها مخصوصا کاکتوسهای خاردار میتوانند دمای پایینتر از ۸ درجه را نیز تحمل کنند البته وقتی دما پایین است ابیاری باید به شدت کم شود و فاصله ی بین دو آبیاری در فصول سرد ، زیاد شود .