پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

الهام

تعداد سوال: ۲

ریزش برگ های بونسای جینسینگ ویژه

تعداد بازدید ۱۱۲

سلام من یک بونسای جینسینگ حدود ۱/۵ ماه گذشته خریدم، داخل همون گلدان خریداری کردم و عوض نکردم، هفته ای یک مرتبه آب میدم در حدی که خاک روی سطح خیس بشه، چند باری هم روی ساقه کمی آب ریختم، یک بار با دستمال مرطوب برگ ها رو تمیز کردم، اما از حدود ۲ هفته بعد از خریدن برگ های قسمت پایینی شروع به ریزش کردن، برگ ها حتی در حالتی که سبز هستن خیلی راحت با یک لمس کنده میشن و میریزن، برگ هایی که تازه در میان هم همین طور هستن، اخیرا کود گیاهان اپارتمانی خریداری کردم و به خاک اضافه کردم، نمیدونم مشکل چیه، ممکنه راهنماییم کنید

تصویر ارسالی
۱۴۰۳-۱۰-۰۸ ۲۱:۵۷:۲۳

الهام

تصویر نزدیک ریشه

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۱۰-۰۸ ۲۱:۵۹:۳۱

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر خاک گلدان کوکوپیت و پرلیت است که برای این گیاه مناسب نیست . از خاک مخصوص گیاهان آپارتمانی که بافتی متوسط داشته و حاوی کوکوپیت و پرلیت نباشد استفاده کنید. ترکیبی از خاک برگ ۳ قسمت و یک قسمت پیتماس مناسب است . کوددهی را هم متوقف کنید زیرا این فصل زمان مناسبی برای اینکار نیست. محیط گیاه از نظر نور و تهویه چه وضعیتی دارد؟

۱۴۰۳-۱۰-۰۸ ۲۲:۰۷:۰۴

الهام

گیاه کنار پنجره هست و نور معمولی که به داخل اتاق میتابه میگیره، اما نور خیلی زیادی با توجه به این فصل دریافت نمیکنه ، محیط هم دمای حدود ۲۷-۲۰ داره و خیلی گرم و سرد نیست، تهویه هم همون هوای اتاق هست، الان پس مشکل فقط خاک هست؟ من وقتی آبیاری میکنم از زیر گلدون اب خارج نمیشه، ایا باید بیشتر اب بدم؟ یعنی ریشه الان پوسیده نشده؟

۱۴۰۳-۱۰-۰۸ ۲۲:۱۷:۲۹

کارشناس شماره ۱

این گیاه به نور زیاد و تهویه ی خوب نیاز دارد . کمبود نور ، رطوبت کم و ابیاری ناکافی و عدم تهویه ی مناسب محیط و قرار گرفتن گیاه در محیط بسته موجب ریزش برگها و شیوع بیماری های قارچی یا پوسیدگی میشود . دمایی که به ان اشاره کردید مناسب است . بله خاک را تعویض کرده و گلدان را به کنار پنجره ی نورگیر جنوبی منتقل کنید سعی کنید حداقل چند ساعتی در روز پنجره را باز بگزارید تا هوای تازه به گیاه برسد آبياری را زمانی انجام دهید که خاک گلدان نسبتا خشک شده باشد و بعد گیاه را آبیاری نمایید میتوانید برای تست خشکی خاک از سيخ چوبی استفاده کنید و زمانی که حدودا یک سوم از خاک گلدان در عمق نسبتا خشک بود آبیاری را انجام دهید و به اندازه‌ای آب در گلدان بریزید که چند قطره از ته گلدان خارج شود. بافت خاک باید به گونه‌ای باشد که وقتی اب در گلدان میریزید اب آرام آرام در خاک نفوذ کرده و به آرامی از از ته گلدان خارج شود . آب نباید روی سطح خاک بماند یا خیلی دیر یا خیلی زود در خاک نفوذ کند .اگر اینگونه باشد بافت خاک مناسب نیست . در مورد ریشه ، اگر ریشه نرم شده باشد احتمال پوسیدگی گیاه وجود دارد .

۱۴۰۳-۱۰-۰۹ ۰۹:۴۸:۲۸

الهام

درسته خیلی انجام میدم، فقط الان یک سری برگ ها این شکلی سیاه شدن ، این هم به خاطر همون خاک و نور و تهویه هست؟ و‌ این که من در مورد گیاه فیکوسم هم یه سوال دارم همین جا بپرسم؟

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۱۰-۱۰ ۱۶:۱۴:۲۰

کارشناس شماره ۱

لکه های سفید در تصویر دومی که ارسال کردید مشاهده میشود ایا حالت پنبه ای دارند ؟ بله لکه ی قهوه ای روی برگ ناشی از نوسانات دمایی محیط یا تهویه ی نامناسب است

۱۴۰۳-۱۰-۱۰ ۲۱:۵۸:۰۴

الهام

بله لکه های سفید دارن، تقریبا شبیه پنبه طور، متاسفانه با یک لمس کوچیک تعداد زیادی از برگ ها میریزه

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۱۰-۱۰ ۲۳:۳۷:۲۴

الهام

این گیاه فیکوس من هست ، هم زمان با بونسای خریدمش اول خوب بود اما دو هفته هست که برگ ها به پایین خم شده، از شب تا صبح هم گلدون رو داخل اب گذاشتم اما هنوز برگ ها صاف نشده، میشه راهنمایی کنید. کنار پنجره هست و شرایطش مثل همون بونسای هست . هفته ای ۱ مرتبه اب میدم،

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۱۰-۱۰ ۲۳:۴۰:۰۶

کارشناس شماره ۱

برای گیاه فیکوس باید سوال جدید در تالار فیکوس ثبت نمایید . این پنل مربوط به گیاه بونسای و پرسش و پاسخ در مورد آن میباشد .

۱۴۰۳-۱۰-۱۱ ۰۷:۴۱:۰۱

کارشناس شماره ۱

گیاه بونسای شما دچار شپشک آردآلود شده و باید سمپاشی شود . ابتدا تا جایی که میتوانید آفت را از روی گیاه بردارید و پاک کنید و سپس با سم کنفیدور در دو نوبت با فاصله ی دو هفته گیاه را آبیاری نمایید. تهويه ی نامناسب محیط و رطوبت زیاد و نوسان دمای محیط و افراط و تفریط در آبیاری موجب بروز این آفت شده است . سمپاشی را در داخل منزل انجام ندهید. بعد از سمپاشی شرایط محیطی را مطابق با مواردی که بیان شد بهبود بخشید در غیر اینصورت سمپاشی موثر نخواهد بود و گیاه دوباره به این آفت دچار میشود. گلدان را به کنار پنجره ی پرنور ( جنوبی) قرار دهید و حداقل نیمی از روز پنجره را باز بگزارید تا هوای تازه به گیاه برسد. آبیاری را زمانی انجام دهید که خاک گلدان نسبتا خشک شده باشد میتوانید برای تست خشکی خاک از سيخ چوبی استفاده کنید و زمانی که حدودا یک سوم از خاک گلدان نسبتا خشک شده بود آبیاری را انجام دهید. از کوددهی خودداری کنید .

محصولات پیشنهادی برای مشکل این گیاه
حشره کش ایمیداکلوپراید (سم کنفیدور)
۱۴۰۳-۱۰-۱۱ ۰۷:۴۰:۳۲

الهام

ایا لازمه که سم رو روی گیاه هم بپاشم ؟ یا فقط داخل اب بریزم و روی خاک بریزم؟ و این که جه مقدار سم بریزم؟

۱۴۰۳-۱۰-۱۱ ۱۵:۲۷:۲۳

کارشناس شماره ۱

بله هم بصورت ابیاری سم را به گیاه بدهید و کمی هم روی گیاه اسپری کنید .ابیاری با سم در اولویت قرار دارد زیرا اولا این سم سیستمیک است و باید بصورت آبیاری استفاده شود ثانیا شپشک آردآلود در داخل خاک و در اطراف ریشه نیز فعالیت میکند . سم را طبق مقداری که روی بسته بندی درج شده ، استفاده کنید.

۱۴۰۳-۱۰-۱۱ ۱۸:۰۶:۰۳
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@