پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
حقیقی
تعداد سوال: ۲
تعداد بازدید ۱۱۵
سلام وقتتون بخیر من کاکتوس افوربیا دارم که داخل گلدون سفالی هست- من هفته ای ۱ بار آبش میدم در حد ۱.۵ لیتر اب چون حجم گلدون زیاده،اب زیاد بهش نمیدم که اب از ته گلدون بیرون بزنه-تا ۳ روز خاک گلدون رطوبت داره ولی دیگه روز چهارم یا پنجم به بعد خاک خشک میشه -حتی سیخ چوبی هم تا عمق ۲۰ سانتی داخل خاک میزنم و کاملا خشکه از طرفی هم برگهای کاکتوس مدام زرد میشه و ریزش میکنه الان من نمیدونم ریزش و زرد شدن برگ از بی ابی هست یا پر آبی؟ البته نا گفته نماند که به مدت ۳ هفتع موقع اب دادن رو از ۷ روز به ۵ روز کاهش دادم.ولی همچنان برگها زرد میشن
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر محیط گیاه از نظر نور و دما و تهویه چه وضعیتی دارد؟ یک عکس کامل از موقعیت قرارگیری گیاه در محیط ارسال کنید
کارشناس شماره ۱
افوربیا ها گیاهانی نوردوست هستند و این فاصله ی نوری برای این گیاه بسیار زیاد است و نمیتواند نیاز نوری گیاه را تامین کند . گلدان را به کنار پنجره ( جنوبی ) منتقل کنید و حتما روزها پنجره را چند ساعتی باز بگزارید تا هوای تازه به گیاه برسد . گیاهان نباید در کنار وسایل گرمایشی و سرمایشی و سیستمهای صوتی و تصویری قرار داده شوند زیرا دچار آسیب میشوند مخصوصا کاکتوسها و ساکولنتها . حتی مراقب باشید که گلدان را در جایی قرار دهید که لوله های شوفاژ که از کف رد شده اند موجب انتقال گرما به گلدان نشوند .
حقیقی
پس میفرمایید واسه کم ابی یا پر ابی نیست زرد شدن برگها؟
کارشناس شماره ۱
طبیعتا وقتی گیاه در محیطی گرم و بدون تهویه قرار داشته باشد ، کم ابی و پرآبی و یا آسیب دیدن ریشه در اثر افراط و تفریط در آبیاری و نور کم باعث زردشدن و یا ریزش برگها و به مرور بروز بیماری در گیاه خواهد شد . بنابراین با توجه به محیطی که گیاه شما در آن قرار دارد نمیتوان گفت که فقط نادرست بودن آبیاری علتِ زردی برگها است .
کارشناس شماره ۱
سلام وقت بخیر . این پنل مربوط به گیاه افوربیا است لطفا سوال خود را در مورد یوکا در تالار مربوطه مطرح نمایید .
حقیقی
سلام وقتتون بخیر احساس میکنم کاکتوسم (افوربیا)نسبت به روزای اول رنگش پریده یعنی رنگش سبز روشن تر شده قبلن سبزش پر رنگ تر بود دلیلش چی میتونه باشه؟
کارشناس شماره ۱
سلام وقت بخیر کمبود نور و نوسانات دمایی محیط از مهمترین عوامل کمرنگ شدن ساکولنتهاست . البته گاهی اوقات نیز وقتی ریشه در حال آسیب دیدن یا از بین رفتن باشد ، امکان دارد رنگ تنه تغییر کند .