پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

حقیقی

تعداد سوال: ۲

زرد شدن برگهای کاکتوس افوربیا ویژه

تعداد بازدید ۱۱۵

سلام وقتتون بخیر من کاکتوس افوربیا دارم که داخل گلدون سفالی هست- من هفته ای ۱ بار آبش میدم در حد ۱.۵ لیتر اب چون حجم گلدون زیاده،اب زیاد بهش نمیدم که اب از ته گلدون بیرون بزنه-تا ۳ روز خاک گلدون رطوبت داره ولی دیگه روز چهارم یا پنجم به بعد خاک خشک میشه -حتی سیخ چوبی هم تا عمق ۲۰ سانتی داخل خاک میزنم و کاملا خشکه از طرفی هم برگهای کاکتوس مدام زرد میشه و ریزش میکنه الان من نمیدونم ریزش و زرد شدن برگ از بی ابی هست یا پر آبی؟ البته نا گفته نماند که به مدت ۳ هفتع موقع اب دادن رو از ۷ روز به ۵ روز کاهش دادم.ولی همچنان برگها زرد میشن

تصویر ارسالی
۱۴۰۳-۱۰-۰۸ ۲۲:۵۰:۱۸

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر محیط گیاه از نظر نور و دما و تهویه چه وضعیتی دارد؟ یک عکس کامل از موقعیت قرارگیری گیاه در محیط ارسال کنید

۱۴۰۳-۱۰-۰۹ ۱۷:۲۲:۳۴

حقیقی

نورش خوبه،به فاصله ۳ متری از پر نور ترین پنجره هست-حتی روزی ۱ ساعت افتاب هم روش میوفته- دما هم دمای خونه هست-فقط کنار رادیاتور هست-اما دمای شوفاژمون خیلی بالا نیست

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۱۰-۱۱ ۱۵:۱۵:۴۲

کارشناس شماره ۱

افوربیا ها گیاهانی نوردوست هستند و این فاصله ی نوری برای این گیاه بسیار زیاد است و نمیتواند نیاز نوری گیاه را تامین کند . گلدان را به کنار پنجره ( جنوبی ) منتقل کنید و حتما روزها پنجره را چند ساعتی باز بگزارید تا هوای تازه به گیاه برسد . گیاهان نباید در کنار وسایل گرمایشی و سرمایشی و سیستم‌های صوتی و تصویری قرار داده شوند زیرا دچار آسیب میشوند مخصوصا کاکتوسها و ساکولنتها . حتی مراقب باشید که گلدان را در جایی قرار دهید که لوله های شوفاژ که از کف رد شده اند موجب انتقال گرما به گلدان نشوند .

۱۴۰۳-۱۰-۱۱ ۱۸:۱۰:۱۰

حقیقی

پس میفرمایید واسه کم ابی یا پر ابی نیست زرد شدن برگها؟

۱۴۰۳-۱۰-۱۲ ۲۱:۲۴:۵۳

کارشناس شماره ۱

طبیعتا وقتی گیاه در محیطی گرم و بدون تهویه قرار داشته باشد ، کم ابی و پرآبی و یا آسیب دیدن ریشه در اثر افراط و تفریط در آبیاری و نور کم باعث زردشدن و یا ریزش برگها و به مرور بروز بیماری در گیاه خواهد شد . بنابراین با توجه به محیطی که گیاه شما در آن قرار دارد نمیتوان گفت که فقط نادرست بودن آبیاری علتِ زردی برگها است .

۱۴۰۳-۱۰-۱۲ ۲۳:۲۸:۳۰

حقیقی

سلام وقتتون بخیر میخواستم بدونم دلیل اینکه لبه های برگ یوکا این شکی شده چیه؟ نورش که خوبه.پشت پنجره هست-ابیاری هم هر ۱۰ روز انجام میدم

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۱۱-۰۱ ۲۱:۰۱:۱۵

کارشناس شماره ۱

سلام وقت بخیر . این پنل مربوط به گیاه افوربیا است لطفا سوال خود را در مورد یوکا در تالار مربوطه مطرح نمایید .

۱۴۰۳-۱۱-۰۱ ۲۱:۵۲:۵۵

حقیقی

سلام وقتتون بخیر احساس میکنم کاکتوسم (افوربیا)نسبت به روزای اول رنگش پریده یعنی رنگش سبز روشن تر شده قبلن سبزش پر رنگ تر بود دلیلش چی میتونه باشه؟

۱۴۰۳-۱۱-۱۸ ۰۱:۱۴:۵۰

کارشناس شماره ۱

سلام وقت بخیر کمبود نور و نوسانات دمایی محیط از مهمترین عوامل کمرنگ شدن ساکولنتهاست . البته گاهی اوقات نیز وقتی ریشه در حال آسیب دیدن یا از بین رفتن باشد ، امکان دارد رنگ تنه تغییر کند .

۱۴۰۳-۱۱-۱۸ ۱۰:۱۵:۲۴
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@