پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

فاطمه زهرا مفید

تعداد سوال: ۱

گیاهم دچار مشکل شده فکر میکنم قارچ باشه میخواستم درموردش راهنمایی بشم ویژه

تعداد بازدید ۶۳

من یه برگ انجیری دارم هفته‌ای یکبار بهش آب میدم و از بخور سرد و اسپری آب براش استفاده میکنم جدیدا دوتا برگ جدید داده امروز متوجه شدم روی ساقه های برگای جدید دونه‌های سفید هست میخواستم ببینم چین قارچن اگر هستن چجوری میتونم درمانش کنم

۱۴۰۳-۱۰-۰۹ ۱۵:۲۲:۲۳

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر لطفا عکس کامل گیاه را ارسال کنید .

۱۴۰۳-۱۰-۰۹ ۱۷:۲۷:۵۲

فاطمه زهرا مفید

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۱۰-۰۹ ۱۷:۴۱:۴۶

فاطمه زهرا مفید

نوک بعضی از برگاشم زرد شدن متاسفانه و بی‌حالن

۱۴۰۳-۱۰-۰۹ ۱۷:۴۴:۱۳

کارشناس شماره ۱

فضایی که گیاهی با این سایز در آن قرار دارد از نظر نور و تهویه بسیار نامناسب است . این نوع برگ انجیری (برگ انجیری پنجه شیری) به فضایی بسیار بزرگ با سقف بلند و پنجره های بسیار بزرگ و نورگیر ( مانند فضای بانکها ، هتلها و مراکز خرید و امثالهم ) مناسب است . برای چنین محیطی باید گونه های دیگرِ برگ انجیری که برگهای کوچکتری دارند ، را خریداری میکردید ، کمبود رطوبت و ابیاری ناکافی و تهویه ی نامناسب محیط باعث زرد و خشک شدن برگها و کمبود نور باعث کند شدن یا توقف رشد و کوچک و دفرمه شدن برگها میشود .

۱۴۰۳-۱۰-۰۹ ۱۹:۵۴:۰۳

فاطمه زهرا مفید

اون دونه‌های سفید روی ساقه‌هاش چی هستن؟ قارچن؟ چجوری میشه درمانش کرد؟

۱۴۰۳-۱۰-۱۰ ۱۳:۴۹:۲۶

فاطمه زهرا مفید

چجوری بهتره که بهش آب بدم؟

۱۴۰۳-۱۰-۱۰ ۱۳:۵۰:۲۵

فاطمه زهرا مفید

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۱۰-۱۰ ۱۴:۰۴:۴۷

کارشناس شماره ۱

یکی از دانه ها را جدا کنید و ببینید که حالت پوسته ی خشک دارد ؟

۱۴۰۳-۱۰-۱۰ ۱۵:۳۱:۲۳

فاطمه زهرا مفید

نه خشک نیستن حالت آبکی دارن

۱۴۰۳-۱۰-۱۰ ۱۵:۳۷:۲۱

کارشناس شماره ۱

گیاه دچار بیماری قارچی شده . لکه ها را تا جایی که میتوانید از روی ساقه پاک کنید و در محل لکه ها قارچ کش اسپری کنید . اگر گیاه در شرایط محیطی مناسب قرار نگیرد استفاده از قارچ کش موثر نخواهد بود و گیاه مجددا" دچار بیماری خواهد شد

۱۴۰۳-۱۰-۱۰ ۲۲:۰۰:۱۰

فاطمه زهرا مفید

چجوری توی فصل سرد و گرم آبیاریش کنم؟

۱۴۰۳-۱۰-۱۰ ۲۲:۱۶:۳۸

کارشناس شماره ۱

در فصل گرم ابیاری همزمان با خشک شدن نسبی خاک انجام شود و بهتر است همزمان با آبیاری برگها نیز با شیوه ی حمام کردن مورد شست و شو قرار گرفته شود . و گیاه باید کاملا سیراب شود . در فصول سرد نیاز چندانی به حمام کردن نیست همینکه برگها و ساقه و ریشه های هوایی را گاهی اوقات مه پاشی کنید برایش کافیست و ابیاری هم زمانی که خاک گلدان نسبتا خشک شده بود انجام شود. البته به این نکته توجه داشته باشید که اگر شرایط محیطی مناسب نباشد آبیاری و رطوبترسانی موجب شیوع بیماری قارچی یا شیوع آفات میشود .

۱۴۰۳-۱۰-۱۰ ۲۳:۲۹:۰۶
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@