پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

الهام

تعداد سوال: ۲

پایین افتادن برگ های فیکوس ویژه

تعداد بازدید ۸۵

سلام من ۲ ماه پیش حدودا یک فیکوس خریدم که اول برگ ها کاملا خوب بود، الان برگ ها رو به پایین خم شده و پشت برگ ها هم تغییر رنگ داده، یک شبانه روز هم گلدون رو داخل اب گذاشتم اما خوب نشد، هفتگی ابیاری میکنم اما قبلا در حدی نبود که اب از زیر گلدون خارج بشه، دیروز مجدد ابیاری کردم که شاید برگ ها بالا بیان ولی همه اب از کف گلدون خارج شد، کنار پنجره هست و داخل اتاق ، پنجره اغلب بسته هست و هوای مستقیم نداره

تصویر ارسالی
۱۴۰۳-۱۰-۱۱ ۱۵:۳۱:۲۸

الهام

این عکس پشت برگ هست

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۱۰-۱۱ ۱۵:۳۳:۱۳

الهام

این عکس پشت برگ هست

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۱۰-۱۱ ۱۵:۳۴:۱۰

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر آیا خاک گلدان سبک و حاوی کوکوپیت و پرلیت است؟

۱۴۰۳-۱۰-۱۱ ۱۸:۱۵:۲۷

الهام

نمیدونم حقیقتا، عکسش رو میفرستم، یکی از برگ هاش هم به محض تماس دست افتاد

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۱۰-۱۱ ۲۲:۰۵:۲۶

کارشناس شماره ۱

خاک ظاهرا خاکبرگ است اما قسمت پایین تنه در اثر تهویه ی نامناسب و عوامل دیگر آسیب دیده است ، آیا بین دو آبیاری خاک را از نظر خشکی تست میکنید؟ و آیا زمانی که در گلدان آب میریزید آب به سرعت به پایین رفته و از ته گلدان خارج میشود ؟

۱۴۰۳-۱۰-۱۱ ۲۲:۱۸:۴۳

الهام

قبلا این تست خشکی خاک رو انجام نمیدادم و خب وقتی اب میریختم از ته گلدون خارج نمیشد، میریختم اطراف ساقه، و در حد نصف لیوان هفتگی فکر میکنم، یک نوبت هم کود دادم ، اما بعد از اون شبانه که گلدون رو داخل اب گذاشتم به گل اب دادم و اب سریع از ته گلدون خارج شد. برگ ها هنوز پایین هستن و یکی از برگ های پایینی هم افتاد، الان من نمیدونم چی کار کنم؟

۱۴۰۳-۱۰-۱۳ ۲۳:۴۹:۳۵

کارشناس شماره ۱

فیکوس به هوای تاه هم نیاز دارد اگر گیاه با آبیاری سرحال نشده باشد ممکنست بعلت تهویه ی نامناسب و قرار داشتن در محیطی که بسته و بدون تهویه ی مناسب است ، دچار اسیب و یا حتی بیماری شده باشد . سنگریزه های روی خاک را بردارید . گلدان را از نظر تهویه در محیطی بهتر قرار دهید . اگر حال گیاه رو به وخامت رفت حتما گیاه را از گلدان خارج کرده و وضعیت ریشه را چک کنید. و بعد گیاه را در گلدانی پلاستیکی و با عمق کمتر بکارید از خاکی با بافت متوسط استفاده کنید. اگر محیط گیاه از نظر تهویه و نور ، مناسب نباشد گیاه سرحال نخواهد شد و از بین خواهد رفت .

۱۴۰۳-۱۰-۱۴ ۱۱:۴۰:۲۱
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@