پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
نوشین صلاحی پور
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۵۳
سلام وقتتون بخیر من یک گل برگ انجیری دارم که برگهاش شل و آویزون شدن نمیدونم چیکار کنم واقعیت آبیاری هم هروقت خاکش خشک بشه آب دادم ولی چند وقت پیش یک گربه تو خاکش خوابید ممکن از اون باشه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید و بفرمائید چیکار کنم
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر لطفا بفرمایید در هر نوبت آبیاری چقدر آب در گلدان میریزید و حدودا فاصله ی بین دو آبیاری چند روز است؟
نوشین صلاحی پور
هر وقت خاکش خشک بشه آب دادم معمولا هفته ای یک بار ولی به طور دقیق نیست
کارشناس شماره ۱
چه مقدار اب در گلدان میریزید ؟
نوشین صلاحی پور
تقریبا یک لیوان طوری که خاک کاملا خیس بشه
کارشناس شماره ۱
یک لیوان برای گیاهی با این سایز و گلدانی به این اندازه کم است . گلدان را به حمام ببرید و روی گیاه و خاک را آب پاشی کنید و بعد نیم ساعت گلدان را در ظرف آب قرار دهید به گونه ای که تا نیمه ی گلدان در آب قرار داشته باشد . در مورد پریدن گربه روی گیاه ، اگر باعث شکستگی یا ضرب دیدگی ساقه ی اصلی یا ریشه های هوایی شده باشد ، این هم میتواند علت بیحالی گیاه باشد و باید به گیاه زمان بدهید تا خود را ترمیم کند . هرچند علاوه بر این موضوع ، علائم تشنگیِ گیاه نیز در تصویر مشاهده میشود .
نوشین صلاحی پور
چه مدت در ظرف آب بمونه؟ درست متوجه نشدم نیم ساعت بعد از آب پاشی تو ظرف آب بذارم؟ یا نیم ساعت در ظرف آب بمونه کافی هستش
کارشناس شماره ۱
بله بعد از اینکه آبپاشی را انجام دادید ، گلدان را در ظرف آب قرار دهید تا نیم ساعت در ان بماند .
نوشین صلاحی پور
چقدر زمان میبره تا دوباره حالش خوب بشه؟ هر دفعه برای آبیاری چه مقدار آب باید بدم؟
کارشناس شماره ۱
سرحال شدن گیاه بستگی به شرایط محیطی و اینکه ایا ساقه در اثر صدمات فیزیکی آسیب دیده یا نه ، بستگی دارد . در مورد آبیاری ، هر زمان خاک نسبتا خشک شده بود گیاه را کاملا سیراب کنید . ریشه های هوایی گیاه نباید در معرض خشکی قرار بگیرند .
کارشناس شماره ۱
اگر ساقه کاملا سالم باشد و خاک گلدان از نظر بافت ، مطلوب باشد ( خاک برگی با بافت متوسط و با زهکشی خوب ) ، و آبیاری به درستی و به اندازهی کافی انجام شود گیاه به مرور سرحال میشود . البته برای گیاهانی که ریشه ی هوایی دارند بهتر است از قیم خزه ای در کنار گیاه استفاده شود اینکار به سرعتِ رشدِ گیاه و سلامت ریشه های هوایی و کلا سلامت عمومی گیاه کمک بسیاری خواهد کرد .