پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

مرجان خداداد

تعداد سوال: ۱

زرد شدن برگ های بونسای ویژه

تعداد بازدید ۳۰

وقت بخیر من این گلدان جنسینگ رو بیشتر از ۸ساله که دارم ماه گذشته به خاطر کاغذ دیواری کردن اتاق حدود ۱۰رو جاش رو عوض کردم و وقتی دوباره آوردمش سر جاش برگاش شروع به زرد شدن و ریختن کرد. خاک و کود خاصی هم استفاده نمیکنم و هفته ای یک الی دو بار آبیاریشون میکنم

تصویر ارسالی
۱۴۰۳-۱۰-۲۰ ۱۴:۱۲:۱۴

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر آیا تنه ی گیاه نرم شده ؟

۱۴۰۳-۱۰-۲۰ ۱۶:۱۵:۰۸

مرجان خداداد

خیر

۱۴۰۳-۱۰-۲۰ ۱۶:۲۱:۲۳

کارشناس شماره ۱

گیاه دچار تنش شده است ، خاک سطح گلدان نیز ، بسیار متراکم شده . ابتدا خاک سطح گلدان را کاملا زیرو رو کنید ، مراقب باشید که به ریشه ی گیاه آسیب نزنید . بعد گیاه را کاملا سیراب کنید ( خاک در زمان آبیاری باید نسبتا خشک باشد ) و بعد گلدان را در محیطی با دمای یکنواخت و کنار پنجره ی نورگیر قرار دهید و چند ساعتی در روز پنجره را باز بگزارید تا هوای تازه به گیاه برسد. برگهای زرد را نیز از روی گیاه بردارید و همچنین برگهای ریخته شده را نیز از روی سطح خاک بردارید . آبیاری را زمانی انجام دهید که خاک گلدان نسبتا خشک شده باشد میتوانید برای تست خشکی خاک از سيخ چوبی استفاده کنید و زمانی که حدودا یک سوم از خاک گلدان نسبتا خشک شده بود آبیاری را انجام دهید و به اندازه ای در گلدان اب بریزید که چند قطره از ته گلدان خارج شود. فعلا از هيچ نوع کود و یا ماده تقویتی استفاده نکنید تا گیاه تنش را از سر بگذراند . بعد که ریزش و زرد شدن برگها متوقف شد یکبار به گیاه کلات آهن بدهید . بیش از یکبار اینکار را انجام ندهید . ادامه ی تغذیه با اهن را بهار به بعد انجام دهید ، ماهی یکبار از بهار تا اواسط پاییز گیاه را با کلات آهن تغذیه کنید و بعد دوباره کوددهی را متوقف کنید . در حال حاضر مراقب تنه ی گیاه باشید که نرم و چروک نشود . دمای بین ۲۰ تا ۲۳ درجه برایش مطلوب است . البته به تهویه ی هوای محیط هم بسیار توجه داشته باشید زیرا بسیار مهم است .

محصولات پیشنهادی برای مشکل این گیاه
کلات آهن
۱۴۰۳-۱۰-۲۰ ۱۶:۵۱:۳۰

مرجان خداداد

خیلی ممنون در واقع الان تا زمانی که برگها دیگه زرد نشه فقط یک بار خاک و زیر و‌ رو کنم و به آبیاری دقت کنم و هر زمانی که زرد شدن برگها متوقف شد یک بار این ور سال آهن بدم و توی بهار ماهی یک بار عکس محل گل رو ارسال کردم همیشه هم همینجا بوده. جاش خوبه؟

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۱۰-۲۰ ۱۷:۱۶:۳۳

کارشناس شماره ۱

بله خاک را یکبار زیرو رو کنید . اگر بعد از مدتی دوباره روی خاک فشرده و متراکم شد و به اصطلاح سله بست ، باز با زیرو کردن خاک ، آنرا از تراکم خارج کنید . اگر نیاز بود در بهار میتوانید خاک را تعویض و یا انرا اصلاح کنید . بله بعد از توقف ریزش و زرد شدن برگها فقط یکبار از آهن استفاده کنید . و بعد در بهار کوددهی با آهن را دوباره طبق روندی که بیان شد ادامه دهید . محل نگهداری گیاه مناسب نیست . گلدان را در موقعیتی قرار دهید که دور و اطرافش باز باشد و کنار پنجره ی نورگیر قرار داشته باشد. گلدانهایتان بیش از اندازه بهم نزدیک هستند و این امر میتواند به مرور گیاهان را دچار آسیب و یا حتی بیماری کند.

۱۴۰۳-۱۰-۲۰ ۲۲:۴۳:۴۶
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@