پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
مرجان خداداد
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۳۰
وقت بخیر من این گلدان جنسینگ رو بیشتر از ۸ساله که دارم ماه گذشته به خاطر کاغذ دیواری کردن اتاق حدود ۱۰رو جاش رو عوض کردم و وقتی دوباره آوردمش سر جاش برگاش شروع به زرد شدن و ریختن کرد. خاک و کود خاصی هم استفاده نمیکنم و هفته ای یک الی دو بار آبیاریشون میکنم
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر آیا تنه ی گیاه نرم شده ؟
مرجان خداداد
خیر
کارشناس شماره ۱
گیاه دچار تنش شده است ، خاک سطح گلدان نیز ، بسیار متراکم شده . ابتدا خاک سطح گلدان را کاملا زیرو رو کنید ، مراقب باشید که به ریشه ی گیاه آسیب نزنید . بعد گیاه را کاملا سیراب کنید ( خاک در زمان آبیاری باید نسبتا خشک باشد ) و بعد گلدان را در محیطی با دمای یکنواخت و کنار پنجره ی نورگیر قرار دهید و چند ساعتی در روز پنجره را باز بگزارید تا هوای تازه به گیاه برسد. برگهای زرد را نیز از روی گیاه بردارید و همچنین برگهای ریخته شده را نیز از روی سطح خاک بردارید . آبیاری را زمانی انجام دهید که خاک گلدان نسبتا خشک شده باشد میتوانید برای تست خشکی خاک از سيخ چوبی استفاده کنید و زمانی که حدودا یک سوم از خاک گلدان نسبتا خشک شده بود آبیاری را انجام دهید و به اندازه ای در گلدان اب بریزید که چند قطره از ته گلدان خارج شود. فعلا از هيچ نوع کود و یا ماده تقویتی استفاده نکنید تا گیاه تنش را از سر بگذراند . بعد که ریزش و زرد شدن برگها متوقف شد یکبار به گیاه کلات آهن بدهید . بیش از یکبار اینکار را انجام ندهید . ادامه ی تغذیه با اهن را بهار به بعد انجام دهید ، ماهی یکبار از بهار تا اواسط پاییز گیاه را با کلات آهن تغذیه کنید و بعد دوباره کوددهی را متوقف کنید . در حال حاضر مراقب تنه ی گیاه باشید که نرم و چروک نشود . دمای بین ۲۰ تا ۲۳ درجه برایش مطلوب است . البته به تهویه ی هوای محیط هم بسیار توجه داشته باشید زیرا بسیار مهم است .
مرجان خداداد
خیلی ممنون در واقع الان تا زمانی که برگها دیگه زرد نشه فقط یک بار خاک و زیر و رو کنم و به آبیاری دقت کنم و هر زمانی که زرد شدن برگها متوقف شد یک بار این ور سال آهن بدم و توی بهار ماهی یک بار عکس محل گل رو ارسال کردم همیشه هم همینجا بوده. جاش خوبه؟
کارشناس شماره ۱
بله خاک را یکبار زیرو رو کنید . اگر بعد از مدتی دوباره روی خاک فشرده و متراکم شد و به اصطلاح سله بست ، باز با زیرو کردن خاک ، آنرا از تراکم خارج کنید . اگر نیاز بود در بهار میتوانید خاک را تعویض و یا انرا اصلاح کنید . بله بعد از توقف ریزش و زرد شدن برگها فقط یکبار از آهن استفاده کنید . و بعد در بهار کوددهی با آهن را دوباره طبق روندی که بیان شد ادامه دهید . محل نگهداری گیاه مناسب نیست . گلدان را در موقعیتی قرار دهید که دور و اطرافش باز باشد و کنار پنجره ی نورگیر قرار داشته باشد. گلدانهایتان بیش از اندازه بهم نزدیک هستند و این امر میتواند به مرور گیاهان را دچار آسیب و یا حتی بیماری کند.