پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
کیمیا نیک صالحی
تعداد سوال: ۸
تعداد بازدید ۳۸
سلام. من حدود یک سال و نیم هست که ازتون گل آگلونما رو خریداری کردم. هفته ای یک بار تقریبا به گل آب میدم. نورش هم غیر مستقیم هست اما در طول روز نور داره. حدود دو ماه هیت که برگ هاش از پایین زرد میشن. حدود یک هفته پیش خاک گلدون رو عوض کردم و غبارپاشیش هم میکنم اما تغییری ایجاد نشده
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر مهمترین علت زرد شدن برگها از پایین نادرست بودن آبیاری است . آیا جنس گلدان پلیمری است ؟ آیا خاک حاوی کوکوپیت و پرلیت است ؟
کیمیا نیک صالحی
تعداد سوال: ۸
بله پلیمری هست. این گل رو از خودتون خریداری کردم و فکر میکنم احتمالا خاکش همینی که میگین بوده باشه. اما چون فکر کردم اب رو خوب نگه نمیداره و برگ هاش هم هی زرد میشدن خاکش رو عوض کردم و الان بیشتر اب رو نگه میداره و خاکی که میگین نیست
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
در زیرگلدانی پوکه درشت بریزید و بین زیرگلدانی و ته گلدان فاصله ایجاد کنید تا تهویه به خوبی انجام شود اگر محیط گیاه گرم است انرا در محلی قرار دهید که کمی خنک باشد . اگر نوری که از پنجره عبور میکند روی گلدان بیافتد یا گلدان در کنار وسایل گرمایشی قرار داشته باشد یا محیط گیاه زیاد گرم باشد و عواملی اینچنینی ، موجب گرم شدن بدنه ی گلدان و آسیب دیدن گیاه میشود. سعی کنید گلدان را با فاصله ی مناسب از سایر گیاهان قرار دهید تا تهویه در اطراف گیاه به خوبی انجام شود. قبل از آبیاری حتما خاک را تست کنید میتوانید برای تست خشکی خاک از سيخ چوبی استفاده کنید و زمانی که حدودا یک سوم از خاک گلدان در عمق نسبتا خشک بود آبیاری را انجام دهید و به اندازهای آب در گلدان بریزید که چند قطره از ته گلدان خارج شود و بعد آب زیرگلدانی را خالی کنید.