پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

کیمیا نیک صالحی

تعداد سوال: ۸

سوختن نوک برگ دیفن کاملیا ویژه

تعداد بازدید ۵۷

سلام. من چند ماهی هست که این گیاه رو دارم. اما حدود یک ماه هست که نوک برگهاش میسوزه. نورش هم غیر مستقیم هست. و هفته ای یک بار به گیاه اب میدم و اب از گلدون خارج میشه. یک هفته هست که غبار پاشی رو شروع کردم اما وضعیتش بدتر شده

تصویر ارسالی
۱۴۰۳-۱۰-۲۱ ۰۳:۳۲:۴۳

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر . آیا گیاه مستقیما در گلدان فلزی کاشته شده ؟ در هر نوبت آبیاری چقدر آب در گلدان میریزید؟

۱۴۰۳-۱۰-۲۱ ۲۱:۰۹:۰۸

کیمیا نیک صالحی

تعداد سوال: ۸

بله مستقیم کاشته شده. و معمولا قدری آب میدم که آب از زیرش خارج بشه

۱۴۰۳-۱۰-۲۱ ۲۱:۱۶:۲۳

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

گلدان های فلزی برای کاشت مستقیم گیاه مناسب نیستند زیرا اولا تهویه در این گلدانها به خوبی انجام نمیشود ، ثانیا با نوسان دمای محیط به سرعت گرم و سرد شده و این موضوع به مرور به ریشه ی گیاه آسیب میزند . بهتر است گلدان را تعویض و از گلدانهای پلاستیکی یا سفالی استفاده کنید . فاصله ی بین گیاهانتان را نیز بیشتر کنید و گیاهان را از دیوار فاصله دهید . اگر گلدانها در کنار سیستم‌های صوتی و تصویری و یا در معرض وسایل گرمایشی یا نزدیک به آشپزخانه قرار دارند محل نگهداری را تغییر دهید .

۱۴۰۳-۱۰-۲۱ ۲۱:۲۴:۲۵
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@