پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

فلاحی

تعداد سوال: ۳

خشک شدن نو های برگ بامبو ویژه

تعداد بازدید ۲۸

سلام مدتیه برگ‌های بامبوی من از نوکهاش شروع به خشک شدن و قهو ای شدن میکنه ،میشه لطفأ علتشو بفرمایید! آیا ممکنه ک قارچ گرفته باشه ؟؟؟

تصویر ارسالی
۱۴۰۳-۱۰-۲۱ ۱۸:۱۸:۳۱

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر آیا ریشه و انتهای ساقه که در اب قرار دارد هم حالت لزج شده ؟ لطفا یک عکس کامل از محل نگهداری گیاه ارسال کنید

۱۴۰۳-۱۰-۲۱ ۲۱:۱۰:۳۸

فلاحی

خیر لزج نشده ،درضمن بگم ک گیاه من جایی هست ک نور مستقیم هم نداره ،ولی یکم احساس خشکی برگ‌های پایینی هاشو میکنم و اینکه آبشو ماهی یکبار عوض میکنم

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۱۰-۲۱ ۲۲:۴۵:۲۳

کارشناس شماره ۱

عدم تهویه ی مناسب محیط و نوسان دمای محیط میتواند باعث بروز آسیب در گیاه بامبو شود . اگر از قارچ کش استفاده کنید و گیاه در همان شرایط نامناسب قبلی قرار داشته باشد ، استفاده از قارچ کش موثر نخواهد بود. قسمتهای آسیب دیده برگ را جدا کنید. اگر محیط گیاه گرم است آب را زود به زود تعویض کنید و یک تکه زغال در آب گلدان قرار دهید. اگر به گیاه کود میدهید کوددهی را متوقف کنید. سعی کنید گیاه در کنار پنجره ی نورگیر قرار داشته باشد و چند ساعت در روز پنجره را باز بگزارید تا هوای محیط تهویه شود و به گیاه هوای تازه برسد .

۱۴۰۳-۱۰-۲۱ ۲۳:۰۴:۳۶

فلاحی

ببخشید من قارچ کش استفاده نکردم، یعنی پودر قارچ کش بگیرم وداخل آبش بریزم؟؟؟

۱۴۰۳-۱۰-۲۱ ۲۳:۵۵:۳۸

کارشناس شماره ۱

فعلا نیازی نیست . ابتدا شرایط محیطی را بهبود بخشید چون اگر شرایط محیطی از نظر دما و تهویه مناسب گیاه نباشد استفاده از قارچ کش موثر نخواهد بود. یک تکه زغال در آب گلدان همیشه قرار داشته باشد آب را نیز زود به زود تعویض کنید .

۱۴۰۳-۱۰-۲۲ ۱۲:۱۳:۴۹

فلاحی

ممنون از کمکتون ،فقط اینکه دستگاه بخور سرد هم پیشش بزارم براش خوبه به نظرتون؟؟؟

۱۴۰۳-۱۰-۲۳ ۱۷:۳۰:۰۴

کارشناس شماره ۱

نیازی نیست . استفاده از دستگاه بخور باعث تشدید بیماری قارچی میشود .

۱۴۰۳-۱۰-۲۳ ۲۰:۴۷:۴۹
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@