پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

بهنوش قائدی

تعداد سوال: ۱

دراسنا کامپیک ویژه

تعداد بازدید ۵۹

سلام وقتتون بخیر دراسنا کامپیت من نوک برگ هاش مقداری سیاه شده و بالاش مقدار حالت زرد رنگ به خودش گرفته لوکیشنش هم پشت پنجره ی تراسه لامپ بنفش هم برای گیاهام قرار دادم مشکلش چی میتونه باشه؟

۱۴۰۳-۱۰-۲۱ ۲۱:۱۱:۴۲

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر لطفا عکس کامل گیاه را ارسال کنید

۱۴۰۳-۱۰-۲۱ ۲۱:۱۴:۴۶

بهنوش قائدی

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۱۰-۲۱ ۲۱:۱۶:۱۶

کارشناس شماره ۱

نحوه ی آبیاری به چه صورت است؟ و در هر نوبت آبیاری چقدر آب در گلدان میریزید؟

۱۴۰۳-۱۰-۲۱ ۲۱:۲۰:۲۵

بهنوش قائدی

من چهار روزه خریدمش پریروز یک لیوان اب دادم

۱۴۰۳-۱۰-۲۱ ۲۱:۲۳:۲۲

کارشناس شماره ۱

دراسنا کامپکت گیاهی سایه دوست است و نور زیاد موجب روشن شدن رنگ برگها میشود . اما با توجه به سایز گلدان و گیاه ، یک لیوان اب برای این گیاه کافی نیست . گلدان را از زیر نور به محل دیگری منتقل کنید ،محیطی که نور معمولی اتاق ( بدون روشن بودن لامپ در روز) را داشته باشد برایش کافی است . سعی کنید محیط نوسان دما نداشته باشد و روزها حتما چند ساعتی پنجره را باز بگزارید تا هوای تازه به گیاه برسد . برای ابیاری هم قبل از آبیاری خاک را از نظر خشکی تست کنید میتوانید برای تست خشکی خاک از سيخ چوبی استفاده کنید و زمانی که حدودا یک سوم از خاک گلدان در عمق نسبتا خشک شده بود آبیاری را انجام دهید و به اندازه‌ای آب در گلدان بریزید که چند قطره از ته گلدان خارج شود. زیرگلدانی را همیشه خشک و تمیز نگه دارید. نوک برگها که خشک شده را بچینید چون دیگر ترمیم نمیشود .

۱۴۰۳-۱۰-۲۱ ۲۱:۳۰:۰۲

بهنوش قائدی

اها درسته یک سوال دیگه هم داشتم گیاه کروتونم زیر برگ های پایینیش یکم تار حشره زده خطرناکه ؟

۱۴۰۳-۱۰-۲۱ ۲۱:۳۴:۲۰

بهنوش قائدی

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۱۰-۲۱ ۲۱:۳۶:۱۱

بهنوش قائدی

ببخشید من لامپ بنفش براش گلام گرفتم شبا هم روشنش میزارم این کار اشتباهه؟ چه موقع هایی روشنش کنم

۱۴۰۳-۱۰-۲۱ ۲۱:۴۴:۵۱

کارشناس شماره ۱

این پنل مربوط به گیاه دراسنا است . سوال مربوط به کروتون را در تالار مربوطه به همراه ارسال تصویر گیاه و آفت ، مطرح نمایید .

۱۴۰۳-۱۰-۲۱ ۲۲:۰۱:۲۵
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@