پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

Ahoo

تعداد سوال: ۱

خشک شدن برگ ها ویژه

تعداد بازدید ۷۳

سلام وقتتون بخیر من یه کاج نانا دارم که وقتی خریدمش سبز بود و تر و تازه برگاش نرم و شاداب ولی همون چند روز اول هی تار عنکبوت میزد درشون میاوردم و اینکه یک شنبه به یک شنبه هم آبیاریش میکردم تا اینکه چند روزیه برگاش سبزن ولی خرد میشن و خشک شدن خاکش رو ک نگا میندازم حشرات خیلی خیلی ریز زیادی توی خاکشن لطفا میشه راهنماییم کنید مشکلش چیه

۱۴۰۳-۱۰-۲۴ ۰۱:۵۹:۲۴

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر لطفا عکس گیاه را ارسال کنید

۱۴۰۳-۱۰-۲۴ ۰۷:۱۳:۱۷

Ahoo

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۱۰-۲۴ ۰۹:۵۵:۲۳

کارشناس شماره ۱

ایا گیاه در محیط داخل منزل نگهداری میشود ؟

۱۴۰۳-۱۰-۲۴ ۱۳:۵۱:۲۴

Ahoo

بله داخل اتاق هست

۱۴۰۳-۱۰-۲۴ ۱۴:۱۵:۵۱

کارشناس شماره ۱

کاج ها گیاهانی بیرونی هستند حتی اگر بصورت بونسای تربیت شوند باز هم باید در فضای آزاد نگهداری شوند و در محیط داخل آپارتمان از بین میروند . ساقه ها و برگها و قسمتهای خشک شده ی گیاه را جدا کنید . یکبار گیاه را با سم ابامکتین سمپاشی کنید سمپاشی را در داخل منزل انجام ندهید. گلدان را در تراس قرار دهید . آبیاری را زمانی انجام دهید که خاک گلدان نسبتا خشک شده باشد. خاک گلدان نباید سبک باشد ، خاک باید بافتی متوسط داشته باشد و حاوی کوکوپیت و پرلیت نباشد.

محصولات پیشنهادی برای مشکل این گیاه
کنه کش (آبامکتین)
۱۴۰۳-۱۰-۲۴ ۱۶:۳۲:۲۶

Ahoo

یعنی با قیچی کلا سرش رو قیچی کنم؟ یا برگ هارو در بیارم ساقه هارو بزارم ولی خیلی خشکه

۱۴۰۳-۱۰-۲۴ ۱۶:۵۹:۳۰

کارشناس شماره ۱

اگر ساقه هم خشک باشد متاسفانه گیاه از بین رفته است . آیا ساقه هم کاملا خشک است یا اینکه سبز و تر است ؟

۱۴۰۳-۱۰-۲۴ ۲۰:۰۰:۵۷

Ahoo

خیلی از ساقه ها هم خرد میشه و چوبی شده ولی همش نه تا ریشه نه ولی همین ابتدا ساقع تا به اندازه ای هم خرد میشه ، یکم از ریشه درخت رو چاقو زدم نگا کردم زرد بود تازه بود

۱۴۰۳-۱۰-۲۴ ۲۰:۱۵:۴۲

کارشناس شماره ۱

ساقه ها را تا جایی که خشک است حذف کنید و گیاه را در تراس قرار دهید اگر گیاه بافت سالم داشته باشد دوباره سبز خواهد شد . خزه ها را از روی سطح حاک بردارید و چوبهای تزئینیِ دورِ تنه را هم بردارید خاک گلدان چه بافتی دارد ؟ آیا سبک است؟

۱۴۰۳-۱۰-۲۴ ۲۰:۵۴:۰۸

Ahoo

چجوریی بفهمم سبک است سبک یعنی چجوری ؟!

۱۴۰۳-۱۰-۲۴ ۲۱:۰۱:۴۵

کارشناس شماره ۱

میتوانید مقداری از خاک را کف دستتان بریزید و عکسش را ارسال کنید .

۱۴۰۳-۱۰-۲۴ ۲۱:۴۴:۵۱
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@