پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

محدثه ناصری

تعداد سوال: ۱۰

آگلونما ویژه

تعداد بازدید ۸۶

سلام ،پس از برش ساقه آگلونمای پوسیده ،باید چه کاری کنم

۱۴۰۳-۱۰-۲۴ ۲۱:۵۳:۰۱

محدثه ناصری

بافت ساقه ،از کجا باید متوجه بشم سالم هست ؟

۱۴۰۳-۱۰-۲۴ ۲۲:۰۲:۰۸

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

اگر بافت ساقه سالم بود انرا در اب قرار دهید محل نگهداری گلدان حاوی اب ، گرم نباشد ، اگر ساقه ی گیاه در اب له شد و یا پوسید به این معناست که در بافت ساقه هنوز آسیب وجود دارد و گیاه توانایی ریشه زایی ندارد در اینصورت دوباره قسمتهای آسیب دیده را جدا کنید و گیاه را در آب قرار دهید و زمانی که نوک ریشه زد و حدودا ریشه یک الی دوسانت شد انرا در گلدانی کوچکتر با خاکبرگ تازه بکارید .

۱۴۰۳-۱۰-۲۴ ۲۲:۰۲:۲۲

محدثه ناصری

سلام ،خسته نباشید ،دوباره برگ های گیاه زرد داره میشه ،چیکار کنم؟ عکسش رو براتون در واتساپ فرستادم

۱۴۰۳-۱۰-۲۸ ۲۱:۰۸:۳۴

محدثه ناصری

سوال دیگرم این هست که یک برگ جداشده همراه با ساقه امکانش هست در آب بزارم ریشه بزنه؟ آخه سالم هستش من براتون عکسش رو در واتساپ میفرستم

۱۴۰۳-۱۰-۲۸ ۲۱:۱۳:۵۷

کارشناس شماره ۱

سلام وقت بخیر نیازی نیست برگ را در اب قرار دهید . گیاه ساقه دار ریشه های قوی تر و در آینده گیاهی قویتر را برای شما به ارمغان می آورد . در موردِ برگ برخی گیاهان ، اگر هم ریشه زایی انجام شود ، ضعیف خواهد بود و گیاه عملکرد مطلوبی نخواهد داشت .

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۱۰-۲۸ ۲۱:۵۷:۴۲

محدثه ناصری

پس یعنی برگ رو در خاک بزارم ؟برگ رو چیکار کنم به نظر شما

۱۴۰۳-۱۰-۲۸ ۲۲:۰۳:۰۴

کارشناس شماره ۱

نه نیازی نیست برگ را در خاک قرار دهید ، آنرا دور بیاندازید .

۱۴۰۳-۱۰-۲۹ ۱۲:۲۳:۴۶

محدثه ناصری

سلام ،خسته نباشید ،دوباره برگ های گیاه زرد داره میشه ،چیکار کنم؟ (این سوال اولی بود من متوجه نشدم باید چیکار کنم )لطفا واتساپ رو هم چک کنید عکسش رو براتون فرستادم مجدد

۱۴۰۳-۱۰-۲۹ ۱۳:۱۴:۱۳

کارشناس شماره ۱

زردیِ قسمتهایی از برگ که پهنک برگ را از دست داده اند طبیعیست و مشکل خاصی ندارد . منظور دو برگی که با رنگ قرمز علامت زده شده است ، میباشد . این دو قسمتی که علامت زده شده ، چون برگشان قطع شده طبیعتا از بین خواهند رفت .

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۱۰-۲۹ ۱۴:۱۱:۱۲

محدثه ناصری

درسته ،اما مجدد برگ قسمت هایی زرد میشه که هم پهنک دارند هم دمبرگ ،عکسش رو براتون در واتساپ میفرستم

۱۴۰۳-۱۰-۲۹ ۱۴:۴۶:۳۳

کارشناس شماره ۱

آیا گیاه هنوز در داخل آب قرار دارد؟

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۱۰-۳۰ ۰۹:۱۶:۰۷

محدثه ناصری

بله در آب قرار دارد

۱۴۰۳-۱۱-۰۱ ۱۶:۵۰:۵۰

کارشناس شماره ۱

آیا ته ساقه سفت و محکم است یا در حال نرم شدن است ؟

۱۴۰۳-۱۱-۰۱ ۱۹:۱۶:۰۶

محدثه ناصری

ته ساقه نرم نشده است بلکه سفت هستش

۱۴۰۳-۱۱-۰۱ ۲۰:۰۹:۲۵

کارشناس شماره ۱

زرد شدن برگ میتواند علل مختلفی داشته باشد که از مهمترین انها ، نامناسب بودن دمای محیط ( سرد یا گرم بودن یا نوسان دما داشتن ) ، یا تعویض دیرهنگام آب ، یا قرار داشتن گلدان حاوی اب در محیطی نامناسب مانند ( کانتر یا اپن آشپزخانه و .. ) و یا آسیب دیدن بافت داخلی آوند ساقه ، باشد . البته با توجه به اینکه ساقه برای ریشه زایی در آب قرار داشده شده و برگها نیز تعدادشان زیاد است گاهی اوقات گیاه برای اینکه انرژی خود را صرف ریشه زایی کند تعدادی از برگهایش را از دست میدهد و این طبیعیست . به محض اینکه گیاه نوک ریشه زد و ریشه ها حدودا یک سانت شدند گیاه را به خاک منتقل کنید .

۱۴۰۳-۱۱-۰۱ ۲۱:۵۱:۰۶

محدثه ناصری

دمای منزل ما حدودا ۲۶ سانتیگراد هست و در یک شبانه روز به‌مدت ۴۵ دقیقه بالکن رو باز میکنیم ،به نظر شما کافی هست ؟اگر نیست لطفا راهکار رو هم بفرمایید (آخه هوا به شدت سرد هست).

۱۴۰۳-۱۱-۰۲ ۰۹:۱۰:۰۶

کارشناس شماره ۱

بله ۲۶ درجه برای گیاهی که در اب قرار دارد زیاد است . یا باید گلدان را در جایی که کمی خنکتر است قرار دهید یا اینکه هرروز آب را تعویض کنید البته قرار دادن گلدان در محیط خنکتر راهکار بهتری است .

۱۴۰۳-۱۱-۰۲ ۱۱:۰۳:۲۱

محدثه ناصری

سلام ،خسته نباشید دمای اتاقی که گیاه در اون قرار دارد کمتر از ۲۵ درجه سانتیگراد است و به مدت ۵ الی ۶ ساعت پنجره به بیرون باز هست،روزانه هم آب گیاه رو عوض میکنم اما باز هم گیاه داره زرد میشه ،چیکار کنم به نظرتون ؟

۱۴۰۳-۱۱-۰۴ ۱۱:۰۰:۰۳

کارشناس شماره ۱

یک عامل دیگر اینست که چون گیاه ریشه ندارد و برگهای زیادی دارد و بیشتر انرژی گیاه صرف آبرسانی به برگها میشود بنابراین گیاه سعی میکند برای تسریع در ریشه زایی ، از حجم برگها بکاهد تا بیشترین انرژی گیاه صرف ریشه زایی شود ، مانند درختی که بعلت زیاد بودن میوه هایش ، در زمان تنش ، مقداری از بارش را میریزد تا بتواند از تنش عبور کند . در اینگونه مواقع نمیتوان کار خاصی برای گیاه انجام داد شما طبق روال آب را مرتبا تعویض کرده و دما و تهویه را کنترل کنید . بهتر از دما بین ۱۸ تا ۲۰ درجه باشد .

۱۴۰۳-۱۱-۰۴ ۱۲:۳۵:۰۰
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@