پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

زهرا آقایی

تعداد سوال: ۱

سلام روزتون به خیر ویژه

تعداد بازدید ۱۵۰

من یک سانسوریا دارم که پارسال به مدت دو روز کنار شوفاژ بود و بعد شوفاژ رو خاموش کردم، مدتی بعد داخل خاک سانسوریا، کرم دیدم، آفت کش پای گل ریختم. بعد از اون دیگه کرمی ندیدم اما رشد سانسوریا هم متوقف شده، دو بار پاجوش زد ولی خشک شدن، الآن دوباره پاجوش زده ولی علائم سوختگی در قسمت های مختلف پاجوش وجود داره، ممنون میشم راهنماییم کنید

تصویر ارسالی
۱۴۰۳-۱۰-۲۷ ۱۴:۱۷:۳۷

زهرا آقایی

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۱۰-۲۷ ۱۴:۲۴:۵۷

زهرا آقایی

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۱۰-۲۷ ۱۴:۲۶:۱۵

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر. گیاه دچار بیماری قارچی شده است . بهتر است قسمت الوده را حذف کنید و گیاه را یک بار با قارچ کش سمپاشی کنید ( سمپاشی را در داخل منزل انجام ندهید) . آبیاری را زمانی انجام دهید که خاک گلدان نسبتا خشک شده باشد و سعی کنید در این فصل ، در زمان آبیاری ، آب روی برگها نریزد مخصوصا اگر محیط نوسان دما داشته باشد . برگهای خشک شده ی روی سطح خاک را بردارید . سایز گلدان نیز متناسب با سایز گیاه نمیباشد و بزرگ بودن گلدان عامل مهمی در توقف رشد گیاه و شیوع بیماری های قارچی و یا پوسیدگی ریشه ، میباشد . اگر بافت خاک سفت و متراکم و نامرغوب است بهتر است در بهار خاک را تعویض و از خاک مخصوص سانسوریا که بافتی متوسط داشته و حاوی کوکوپیت و پرلیت نباشد استفاده کنید. گیاهانتان را با فاصله ی مناسب از هم قرار دهید و گلدانها را نزدیک به هم قرار ندهید تا تهویه در اطراف گیاه به خوبی انجام شود .

محصولات پیشنهادی برای مشکل این گیاه
قارچ کش (Fungicide)
۱۴۰۳-۱۰-۲۷ ۱۶:۰۱:۲۵

زهرا آقایی

ممنونم برای اون قسمت که گفتید قست آلوده ی گیاه رو حذف کنم، پاجوش جدید رو کامل از خاک در بیارم کافیه؟ علت ایجاد این قارچ زدن همون چند روزی هست که شوفاژ روشن بود؟

۱۴۰۳-۱۰-۲۷ ۱۶:۱۸:۲۲

زهرا آقایی

برگ های خشک شده به عنوان کود، کارایی ندارن؟

۱۴۰۳-۱۰-۲۷ ۱۶:۲۸:۱۷

کارشناس شماره ۱

بله هر قسمتی که الوده و آسیب دیده است را قبل از سمپاشی حذف کنید . مهمترین علت بروز این اسیب نوسان دمای محیط و ریختن اب بر روی برگها در این فصل است . خیر ، ریختن برگها به اینصورت بر روی سطح خاک نمیتواند کاراییِ کود را داشته باشد ، برگهای خشک باید کاملا پوسیده شده باشند تا بتوان از انها بعنوان کود استفاده کرد و فرایند پوسیدگی مواد آلی نیز ۶ ماه تا یکسال طول میکشد .

۱۴۰۳-۱۰-۲۷ ۱۸:۲۴:۳۸

زهرا آقایی

ممنونم?

۱۴۰۳-۱۰-۲۸ ۲۳:۱۲:۴۰

زهرا آقایی

من در مورد گل پتوسم هم سوال دارم همین جا باید بپرسم؟

۱۴۰۳-۱۰-۲۸ ۲۳:۱۳:۴۴

کارشناس شماره ۱

سوال در مورد پتوس را در تالار پتوس مطرح نمایید .

۱۴۰۳-۱۰-۲۹ ۱۲:۲۴:۳۲
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@