پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
رضا خانی
تعداد سوال: ۲
تعداد بازدید ۹۴
سلام وقتتون بخیر امیدوارم که حال دلتون عالی باشه من این گیاه نخل اریکا رو به تازگی خریداری کردم ارتفاع گیاه حدود یک متر و نیمه پشت پنجره شرقی قرار داره و نور اتاق به نسبت خوبه البته حدود دو متر از پنجره فاصله داره حال عمومی گیاه خوبه اما از اون جایی که خیلی نگرانش هستم و دیدم که یک تعداد از برگ ها در حال زرد شدن هستن دوست داشتم مطمئن بشم که به خاطر عادت نداشتن به محیط یا اینکه باید اقدامی انجام بدم در رابطه با آبیاری من همیشه چک می کنم که کامل خشک شده باشه حدود سه یا چهار سانتی متر از خاک رو کنار می زنم و اگر خشک شده بود آبیاری میم برای آبیاری ام حواسم جمع که حتما گیاه به صورت کامل سیراب بشه
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر . اگر بیشترین ترکیب ِ خاک گلدان ، از کوکوپیت و پرلیت تشکیل شده باشد ، میتواند گیاه را دچار مشکل کند چون کوکوپیت آب را زباد در خود نگه میدارد و سطوح بالایی خاک خیلی زود خشک میشود در حالی که خاک در عمق هنوز رطوبت دارد و این امر باعث میشود در تشخیص زمانِ آبیاری و همچنین میزان آبی که در گلدان میریزید دچار مشکل شوید مخصوصا زمانی که سایز گلدان بزرگ و عمق ان زیاد باشد . وضعیت تهویه ی محیط به چه صورت است ؟ آیا در طول روز پنجره برای تعویض هوا باز میشود ؟ و اینکه بفرمایید حدفاصل بین دو آبیاری ، تقریبا چند روز میشود ؟
رضا خانی
ممنون از پاسخ از اونجایی که به راحتی نمیتونم الان خاک گلدان رو عوض کنم برای آبیاری عمق بیشتری رو جک میکنم یا از سیخ چوبی هم کمک میگیرم تهویه هوا خیلی خوبه و هوا همیشه تازه هست توی اتاق البته توی این فصل شب ها یکم سر میشه چون سیستم گرمایشی مرکزی هست توی محل کار و خاموش میشه فاصله آبیاری حدودا هر هفته ۲ بار هست البته گاهی هر ۵ روز یکبار بستگی به خشک بودن خاک داره
رضا خانی
شما میگین احتمال این زرد شدن به خاطر آبیاری زیاد میتونه باشه؟ چون توی گل های دیگه با تجریه ناچیزی که دارم این مدل زرد شدن رو با آبیاری زیاد میبینم اصولا امه خب اون خشک شدن برگ های پایین چطور؟ به خاطر جابجایی و تعویض گلدانه؟ چون ۳ هفته هست که خریداری شده
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
بله رطوبت زیاد خاک مخصوصا اگر خاک حاوی کوکوپیت و پرلیت باشد و نوسان دما و اختلاف دمای محیط در شب و روز ، باعث بروز این آسیبها میشود . اگر در بهار خاک را تعویض کردید( با توجه به عمق گلدان) سعی کنید حداقل یک سوم گلدان را لایه ی زهکش بریزید و بعد اقدام به کاشت گیاه نمایید میتوانید برای لایه ی زهکش از پوکه درشت و تکه های زغال استفاده کنید. برگهای آسیب دیده را جدا کنید و گلدان را از دیوار فاصله دهید .