پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

آیلا احمدی

تعداد سوال: ۲

خشک شدن برگهای شامادورا ویژه

تعداد بازدید ۹۲

سلام من نزدیک به یکسال پیش خاک کل گلدونامو عوض کردم از اون به بعد خیلی حال گلام بد شدن. یه دراسینا رو از دست دادم و مجبور شدم ببینمش. جدیدا شامادورا هم ناراحته. گل نزدیک به پنجره جنوبی هست. و هفته‌ای یک الی دوبار آب میدم. البته اخیرا به ده روز هم رسیده آبیاری. ولی برگهای شامادورا تیره و خشک شده‌ن. مجبور شدم قیچی کنم. چطور نجاتش بدم. سر آمستل و سرخس هم همین بلا داره میاد. اینا همه مربوط به یکی دوماه اخیر هست.

تصویر ارسالی
۱۴۰۳-۱۱-۱۳ ۱۸:۱۹:۰۶

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر . خاک گلدان چه نوع خاکی است ؟ خاکبرگ یا کوکوپیت و پرلیت؟ سبک است یا بافتی متراکم و نسبتا سفت دارد؟ اگر خاک را نمیشناسید لطفا کمی از خاک گلدان را کف دستتان ریخته و عکس ارسال کنید .

۱۴۰۳-۱۱-۱۳ ۲۰:۵۶:۱۸

آیلا احمدی

خاک نسبتا بافت متراکمی دارد. برای آمستل ته گلدان پوکه ریخت. ولی نخل ماداگاسکار، یه دراسینای دیگه و یه پدیلانتوس هم با همون خاک عوض شدن که مشکلی براشون پیش نیومد. نمیدونم به خاک مربوطه یا نه. و یه مورد دیگه اینکه بهم چند تا کود هم دادن هیومیک اسید و کود مایع کامل فلاورآمی که چند باری دادم به گلا و دیگه در زمستان ندادم. آمستل برای تنها بار در ایم سه سالی که دارمش یهو کلی برگ جدید داد ولی بعد هم از برگهای جدید و هم قدیم کمرنگ‌میشدن و میریختن. بنسای هم کلا کچل شد تو همین یک ماه اخیر. ? این کل اطلاعاتی بود که از جریان ماوقع داشتم. سالهای پیش خونه سردتر بود ولی گلها حالشون خوب بود. فکر نکنم بخاطر سرما هم باشه. گلهامو نجات بدین لطفا. ?نمیخوام آمستل هم کچل بشه. خاک در عکس رطوبت دارد وگرنه انقدر تیره نیست

۱۴۰۳-۱۱-۱۳ ۲۱:۱۵:۵۷

آیلا احمدی

تصویر آمستل رو هم ارسال میکنم

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۱۱-۱۳ ۲۱:۱۷:۴۳

آیلا احمدی

خاک شامادورا که تازه آبیاری شده

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۱۱-۱۳ ۲۱:۱۹:۵۹

کارشناس شماره ۱

خاک نخل ماداگاسکار با خاک گیاهان آپارتمانی تفاوت دارد و باید برای این گیاه از خاک مخصوص ساکولنت استفاده میشد . افراط و تفریط در آبیاری و عدم تهویه ی مناسب محیط و نامناسب بودن جنس گلدان و نور ناکافی و کوددهی نادرست و... از عمده ترین عوامل آسیب دیدگی گیاهان میباشند . در هر پنلی که ایجاد میکنید میتوانید راجع به یک گیاه سوال مطرح کنید لطفا یکی از گیاهان را انتخاب کرده و سوالات خود را راجع به آن گیاه مطرح نمایید .

۱۴۰۳-۱۱-۱۳ ۲۱:۴۲:۵۳

آیلا احمدی

شامادورا را انتخاب می‌کنم. و برای آمستل پنل جدید میسازم. ممنون‌میشم‌راهنمایی کنید. یه قارچ کش هم داده بودن که بجز همون موقع تعویض خاک تاحالا استفاده نکرده‌م

۱۴۰۳-۱۱-۱۳ ۲۱:۴۸:۲۰

کارشناس شماره ۱

آیا بین دو آبیاری خاک را از نظر خشکی تست میکنید؟ و در هر نوبت آبیاری چقدر آب در گلدان میریزید ؟ و اینکه بفرمایید آیا آب اضافی از ته گلدان خارج میشود ؟

۱۴۰۳-۱۱-۱۳ ۲۲:۱۴:۵۳

آیلا احمدی

چشمی نگاه میکنم، بیشتر برحسب اینکه چند روز گذشته آبیاری می‌کنم. در هر آبیاری حدود کمتر از یک لیوان آب می‌دهم. زیرگلدانی این گلدان دقیقا همراستا با گلدان است و متوجه خروج آب نمی‌شوم و هربار چک نمیکنم. ولی الان چک کردم زیرگلدانی کمی خیس بود.

۱۴۰۳-۱۱-۱۳ ۲۲:۴۷:۱۴

کارشناس شماره ۱

با توجه به اینکه تست خشکی خاک انجام نمیدادید بهتر است ابتدا گیاه را از خاک خارج کرده و وضعیت ریشه و زهکش ته گلدان را چک کنید . برگهای آسیب دیده را نیز جدا کنید . ساقه هایی که حالت نرم و یا پوسیدگی دارد را نیز ، جدا کنید . اگر ریشه دچار آسیب بود قسمتهای آسیب دیده را جدا کنید و سپس گیاه را در گلدانی کوچکتر ( متناسب با حجم ریشه) و در خاک تازه ( خاکبرگ) بکارید . از خاکبرگی استفاده کنید که حاوی کوکوپیت و پرلیت ( به مقدار زیاد )نباشد . ترجیحا بهتر است از خاکبرگی استفاده کنید که حاوی پرلیت نباشد . سعی کنید در ترکیب خاک تکه های زغال خرد شده نیز وجود داشته باشد . بعد از کاشت، با رعايت نکات زهکشی ، گیاه را آبیاری نمایید و گلدان را در محیطی با نور ملایم و تهویه ی عالی قرار دهید. این گیاه نباید در معرض نور زیاد قرار داشته باشد و حتی نور خورشیدی که از پنجره عبور میکند نباید روی برگها بیافتد، بعد از آن آبیاری را زمانی انجام دهید که خاک گلدان نسبتا خشک شده باشد میتوانید برای تست خشکی خاک از سيخ چوبی استفاده کنید و زمانی که حدودا یک سوم از خاک گلدان نسبتا خشک بود گیاه را آبیاری نمایید و اجازه دهید آبِ اضافی از ته گلدان خارج شود و بعد زیرگلدانی را خالی کنید و همیشه خشک و تمیز نگه دارید. گلدان در کنار وسایل گرمایشی یا سیستم های صوتی و تصویری و یا در کنار آشپزخانه قرار نداشته باشد. کوددهی فعلا انجام نشود . نیاز به قارچ کش نیست زیرا اگر نکات مربوط به نگهداری ، ونحوه‌ی آبیاری و شرایط محیطی از نظر دما و تهویه رعايت نشود استفاده از قارچ کش موثر نخواهد بود. برای کوددهی میتوانید بهار به بعد ماهی یکبار از کود کلات آهن استفاده کنید. کوددهی را از بهار تا اواخر تابستان ادامه دهید و در پاییز کوددهی را متوقف کنید.

محصولات پیشنهادی برای مشکل این گیاه
کلات آهن
۱۴۰۳-۱۱-۱۳ ۲۳:۰۳:۲۲

آیلا احمدی

با سپاس از راهنمایی شما

۱۴۰۳-۱۱-۱۳ ۲۳:۰۸:۳۳

کارشناس شماره ۱

موفق باشید

۱۴۰۳-۱۱-۱۳ ۲۳:۱۴:۵۱
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@