پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
محبوبه حاجی یی
تعداد سوال: ۱۲
تعداد بازدید ۱۱۴
سلام روزتون بخیر گل فیکوس من که حدود ۷ یا ۸ ماهه خریداری کردم و یه بار هم یکی از برگ هاش از غلاف درآمده الان مجدد همون جور شده در ضمن از زمان خرید تا الان خاک اون را عوض نکردم الان میتونم خاکش را عوض کنم و یا زمان مناسب برای کود دهی میباشد خاک خودش خیلی سبک و پفکی است
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر بله میتوانید خاک گلدان را تعویض کنید از خاکی استفاده کنید که بافت متوسط داشته باشد و زیاد سبک نباشد . خاک باید زهکشی خوبی داشته باشد و حاوی کوکوپیت و پرلیت نباشد همچنین زهکشی ته گلدان را هم مورد توجه قرار دهید . میتوانید برای زهکشی ته گلدان از پوکه درشت و تکه های زغال استفاده کنید بعد از تعویض خاک گیاه را سیراب کنید . دو ماه بعد از تعویض خاک ، کوددهی با کود اهن را آغاز کنید . در حین تعویض خاک ریشه را چک کنید و اگر ریشه اسیب دیده و یا پوسیده شده ، قسمتهای آسیب دیده را جدا کنید.
محبوبه حاجی یی
تعداد سوال: ۱۲
سلام روزتون خوش ببخشید میخواستم بپرسم اگه یخچال برم مسافرت یک هفته ۱۰ روز برای گلهام مث فیکوس شفلرا برگ خرگوشی پتوس چکار میتونم بکنم که خشک نشه پنجره باز است هوا و نور داره ولی نگران آبدهی هستم ؟
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر میتوانید برای آبیاری از ابخوان استفاده کنید و یا اینکه یک بطری اب معدنی را پر از اب کرده و درب انرا سوراخ کنید به گونه ای که اب بصورت قطره قطره و آهسته از ان خارج شود بعد بطری را بصورت وارونه در خاک قرار دهید . هرزمان خاک خشک شود اب از بطری جذب خاک میشود . (چیزی شبیه به آبیاری قطره ای ). اما باید سایز بطری را متناسب با نیاز گیاه انتخاب کنید که در این ده روز برای گیاه کافی باشد . قبل از سفر هم گیاهان را کاملا سیراب کنید .