پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
Amir Azar
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۱۳۳
سلام من سال گذشته 1 گل افوربیا خریدم ک خیلی م دوستش دارم چندروزی تهران نبودم برگشتم دیدم سرسبزی قبل و نداره یکی از قسمت های شاخه ش م کج شده و تغییر رنگ داده قبل از رفتن آبیاری ش کردم ممنون میشم بگین چطوری میتونم حالش و خوب کنم ؟
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر افوربیا ها و اکثر ساکولنتها گیاهانی هستند که به محیطی با تهویه ی عالی نیاز دارند و بهتر است بهار و تابستان در تراس نیمسایه نگهداری شوند . متاسفانه وقتی در محیط بسته قرار میگیرند دچار آسیب و افت و بیماری میشوند . قسمتهای آسیب دیده را جدا کرده و دور بیاندازید . اگر ساقه در قسمت پایین گیاه نیز تغییر رنگ داده ناچار هستید که از قسمتهای سالم گیاه قلمه بگیرید و دوباره انرا ریشه دار کنید . اما اگر ساقه در قسمتهای پایین سالم است ، فقط قسمتهای ناسالم بالایی را کاملا حذف کنید و روی محل زخم ، قارچ کش اسپری کنید. سعی کنید تا جایی از بافت داخلی گیاه که اسیب دیده را کاملا حذف کنید زیرا در غیر اینصورت ، آسیب و یا آلودگی به سایر قسمتهای ساقه سرایت کرده و به کل گیاه آسیب میزند .
Amir Azar
برای اینکه آفت ازبین بره موافق سم پاشی گیاه بعد از حذف شاخه های آفت زده هستید یا نیازی نیست؟ چه سمی پیشنهاد شماست؟
کارشناس شماره ۱
همین که روی محل زخم قارچ کش اسپری کنید کافیست . البته اگر حالت نرم شدگی در قسمتهای پایین ساقه هم مشاهده میشود ، سمپاشی روی خاک نیز با سم قارچ کش انجام مشود و یک نوبت گیاه با قارچ کش آبیاری شود . لینک سم قارچ کش در کامنت قبلی قرار داده شده است . قارچ کش پنکونازول .
Amir Azar
ممنون م از توضیحات لازم و کامل شما.
کارشناس شماره ۱
موفق باشید
Amir Azar
باسلام شاخه هایی که آفت زده بود رو از گیاه جدا کردم و طبق فرمایش شما قارچ کش هم زدم گل م از نظر ظاهری دیگ اون قشنگ ی قبل و نداره میخواستم بدونم از همون قسمت امکان جوانه زدن باز داره یا نه؟ و علت اینکه بعضی از شاخه ها رشد طولی پیدا میکنند چیه؟ تشکر
کارشناس شماره ۱
بله اگر آوند گیاه در آن قسمت سالم باشد جوانه زایی از محل برش انجام خواهد شد .