پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
کاربر
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۹۶
بونسای من اوایل خیلی شاداب بود و روی اپن آشپز خانه نگه میداشتم با نور غیر مستقیم پنجره آشپزخانه برگها سبز و دوباره برگهای سبز درمی آورد بعد از نقاشی منزل که مجبور شدم سه الی چهار روز در راه پله بذارمش الان کل برگهاش اول تیره شد و بعد ریخت میتونم احیاش کنم؟ یا کار از کار گذشته؟
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر لطفا عکس کامل گیاه را ارسال کنید و بفرمایید نحوه ی آبیاری به چه صورت بوده است؟
کاربر
تعداد سوال: ۱
بفرمایید
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
متاسفانه قسمتهای زیادی از ساقه کاملا خشک شده است و امکان دارد به دلیل آسیب های جدی که در اثر تنش ها دیده ، احیا نشود . اما بهرحال اقدامات زیر را برای گیاهتان انجام دهید اگر آوند گیاه آسیب جدی ندیده باشد احتمال دارد دوباره سبز شود . ساقه های خشک را کاملا حذف کنید. سنگ های روی سطح خاک را بردارید و سطح خاک را با سیخک زدن زیرو رو کنید میتوانید برای اینکار از چاقو یا چنگال یکبار مصرف استفاده کنید مراقب باشید که به ریشه های گیاه آسیب نزنید. گلدان را در محیطی با نور زیاد و تهویه ی عالی قرار دهید. هرزمان خاک گلدان نسبتا خشک بود آبیاری را انجام دهید. مراقب باشید که تنه ی گیاه نرم و یا چروک نشود . اگر اوند گیاه و ریشه سالم باشد و تنه هم نرم نشده باشد احتمال دارد که گیاه سبز شود . اگر گیاه شروع به برگزایی کرد یکبار به گیاه کود کلات آهن بدهید .