پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
فاطمه قلیزاده
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۶۰
سلام وقتتون بخیر، حدود ۲ ساله گل فیکوس خریدم و خیلی خوب رشد میکرد،اما ی مدتی رشد متوقف شده بود که حدود ۱/۵ماه پیش محلول سه بیست رو با آب قاطی کردم کمی بیشتر از دستورش که زودتر رشد کنه اما برگها آویزون شد بعد چند روز، و من حدود ۳ هفته گلدونش عوض کردم دیگه الان کلا همه ی برگها آمده پایین و اصلا تکون نمیخوره،وقت عوض کردن گلدون کلا خاکهایی که ب ریشه وصل بود هم ریختم و با همون خاک رو با خاکی که از گلفروشی خریدم قاطی کردم و داخل گلدون جدید ریختم،خیلی ناراحتم گلم اصلا برگهای بالا نمیان، ممنون میشم راهنماییم کنید. ریشه ها هم قهوه ایی بود اما هیچ مشکلی نداشتن
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر استفاده از کود بصورت نادرست و در دوز بالا و همچنین جدا شدن خاک از ریشه در هنگام تعویض گلدان میتواند گیاه را دچار تنش کند . گلدان را در محیطی با تهویه ی عالی قرار دهید. فعلا از هیچ نوع کود و یا ماده تقویتی استفاده نکنید. گلدان را بمدت ۴۵ دقیقه در ظرف آب قرار دهید به گونه ای که تا نیمی از گلدان داخل اب قرار داشته باشد. اگر خاکی که استفاده کرده اید بیش از حد سبک باشد بهتر است خاک را اصلاح و از خاکی با بافت متوسط استفاده کنید . آبیاری باید در زمانی انجام شود که خاک گلدان نسبتا خشک شده باشد و بعد گیاه را در این فصل کاملا سیراب کنید. ممکنست تا گیاه این تنش را پشت سر بگزارد مدت زمانی طول بکشد اما نگران نباشید اگر شرایط محیطی گیاه ، از نظر نور و تهویه مناسب باشد و آبیاری به درستی و به اندازه ی کافی انجام شود به مرور حال گیاه بهتر میشود . برای تقویت فیکوس و سرسبزی و شادابی آن از کود کلات آهن ماهی یکبار در فصل رشد استفاده کنید. البته بعد از اینکه گیاه کاملا سرحال شد و تنش را از سر گذراند کوددهی را شروع کنید . کوددهی را در پاییز متوقف کنید .
فاطمه قلیزاده
تعداد سوال: ۱
متشکرم از پاسخگوی شما، چطور میتونم کود معرفی شده رو تهیه کنم؟ و چطور متوجه بشم خاک برای تعویض سبک بوده؟ من خاکی ک استفاده کردم رو از گل فروشی خریدم و اصلا سررشته ایی در این زمینه ندارم
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
اگر زمانی که اب در گلدان میریزید اب به سرعت در خاک نفوذ کرده و از ته گلدان خارج میشود یعنی خاک بیش از حد سبک است . و باید از خاکی استفاده کنید که بافتی متوسط داشته باشد . اما اگر در زمان آبیاری ، اب کم کم در خاک نفوذ کرده و به ارامی و قطره قطره از ته گلدان خارج میشود بافت خاک برای این گیاه خوبست و نیاز به تعویض نیست . برای تهیه محصولات از طریق سایت سفارش خود را ثبت کنید یا با همکاران از طریق سایت تماس بگیرید تا راهنماییتان کنند .