پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
یاسمن تاج آبادی
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۷۴
سلام ممنون از سایت خوبتون من دو گلدان بنسای اول فروردین و اخر فروردین ۱۴۰۴ هدیه گرفتم. و باهمان خاک و گلدان نگهداری کردم.، و هر ۱۰ روز آبیاری میکنم. نکاتشم رعایت میکنم که خاک خشک باشه و درحدی آب میدم که از زهکشها خارج بشه. ولی ریزش برگش قطع نشده و اون اولی تقریبا ۵۰ روز هست که ریزش داره. چه مکملی بهش بدم؟ یا این مقدار ریزش به دلیل تغییر مکان از گلفروشی به خونمون طبیعیه؟! مکانشم پشت پنجره هست. و گلدان سمت دیوار برگاش قهوه ای و رووی شاخش سفیدک هست. راهش چیه کاملا حالشون خوب بشه
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر سپاس از همراهی شما با کافه گلدون . لطفا بفرمایید محیط گیاه از نظر تهویه و نور چه وضعیتی دارد ؟ آیا پنجره ها را برای تهویه باز میکنید ؟
کارشناس شماره ۱
آشپزخانه محیط مناسبی برای قرار دادن گیاهان آپارتمانی نیست. گیاهان نه تنها نباید در مخیط آشپزخانه قرار داشته باشند بلکه نباید گلدانها را در مجاورت آنیز قرار دهید زیرا به دلیل وجود بخارات ناشی از پخت و پز ( حتی اگر پنجری ی آشپزخانه باز باشد) گیاهان دچار آسیب و بیماری میشوند. بیماریهای قارچی و شیوع شپشک آردآلود و .. . گلدان را ( اگر محیط مناسبی در داخل منزل ندارید ) در بهار و تابستان در تراس نیمسایه قرار دهید. با شروع سرما و خنک شدن هوا گلدان را به داخل منتقل کنید و در کنار پنجره ی نورگیر دور از آشپزخانه قرار دهید. افات را از روی گیاه پاک کنید و دوبار با فاصله ی دو هفته با سم کنفیدور سمپاشی انجام دهید. هم بصورت آبیاری و هم اسپری روی برگها و ساقه ی گیاه. بهتر است قبل از سمپاشی آفت را تا جایی که میتوانید از روی گیاه پاک کنید. آبیاری باید در زمانی انجام شود که خاک گلدان نسبتا خشک شده باشد میتوانید برای تست خشکی خاک از سيخ چوبی استفاده کنید و زمانی که حدودا یک سوم از خاک گلدان نسبتا خشک شده بود آبیاری را انجام دهید و در این فصل گیاه را سیراب کنید. اجازه ندهید برگهایی که میریزند روی سطح خاک گلدان باقی بمانند و همواره آنها را جمعآوری کنید . بعد از بین رفتن کامل آفت ، ماهی یکبار گیاه را با کلات آهن تغذیه کنید. پاییز کوددهی را متوقف کنید.
کارشناس شماره ۱
نه این سم مناسب نیست این سم قارچ کش است باید از سم حشره کش برای سفیدکها ی پودری استفاده کنید کنفیدور سم موثری است . کلات اهن مناسبتر است اما اگر در دسترس نیست همان کود مخصوص بونسای را استفاده کنید .