پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

زهره یزدخواستی

تعداد سوال: ۱

سلام من یک گیاه لیندا دارم اطراف پیازش گیاه های ریزی روییده وبلند شده،اول فکر میکردم علف های هرز هستش و از خاک جدا میکردم،ولی یکبار که گلدان لیندا را عوض کردم متوجه شدم که به ریشه هایش،دانه هایی کوچک مثل عدس چسبیده است و مال خود ریشه ی لیندا هستش واز همین عدس های ریز این گیاه های کوچک روییده،حالا به نظر شما این ها چی میتونه باشه،آیا من آنها را کوتاه کنم واز گیاهم جدا کنم یا بگذارم همینجوری از خاک بزنه بالا و رشد کنه؟البته الان خیلی از خاک زده بالا وحدود ۱۰ تا ۲۰ سانت رشد کرده ویژه

تعداد بازدید ۱۵

لطفا اگر میشه منو راهنمایی کنید که با این گیاه های کوچک اطراف پیاز لیندا چکار کنم؟

۱۴۰۴-۰۳-۰۶ ۱۱:۳۰:۴۵

زهره یزدخواستی

تعداد سوال: ۱

تصاویر ارسالی
۱۴۰۴-۰۳-۰۶ ۱۱:۴۱:۵۲

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر . این گیاه از خانواده ی اگزالیس است و نوعی علف هرز بشمار میرود که در خاک لیندا روییده است . بذر ان در خاک بوده و با ابیاری سبز شده است . این یک گیاه جداست و به لیندا ارتباطی ندارد میتوانید آنها را کاملا از خاک خارج کنید .

۱۴۰۴-۰۳-۰۶ ۲۰:۵۰:۱۵
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@