پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
ali baradaran
تعداد سوال: ۲
تعداد بازدید ۲۲
سلام وقت بخیر قبلا عکس برگ انجیری براتون فرستاده بودم برگ انجیریم خوب بود ولی چند وقتیه که سرحال نیست برگ های جدیدش خیلی کوچک و بی جون هست و برگ های قدیمیش در حال زرد شدن امروز متوجه شدم کخ ریشه های هواییش پوسیدن
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر . این گونه از مانسترا که دارای برگها ی بزرگ است به فضایی بسیار بزرگ با تهویه و نور عالی نیاز دارد . فضایی که برای این نوع برگ انجیری در نظر گرفته اید اصلا مناسب این گیاه نیست و عدم تهویه ی مناسب میتواند باعث شیوع بیماری قارچی و انواع کپک و یا بیماری های باکتریایی و پوسیدگی شده و گیاه از بین برود . مهمترین علت رشد برگها بصورت ناهنجار و کوچک شدن برگهای جدید نیز کمبود نور میباشد . و علاوه بر این موارد ، افراط و تفریط در آبیاری و نگهداری نادرست و نوسانات دمایی محیط نیز میتواند باعث زرد شدن برگها و آیب دیدگی برگها بصورت لکه برگی نیز شود . گیاه را به محیطی که فضای خالی بیشتری دارد و در اطرافش کاملا خالی و باز باشد منتقل کنید . همچنین محیط باید بسیار پرنور و از نظر تهویه بسیار عالی باشد . منظور از تهویه استفاده از خنکی کولر نیست بلکه جابجایی هوای تازه با هوای مانده در محیط داخل است پس بنابراین حتمآ باید دو سوم از روز پنجره را باز بگزارید تا هوای تازه به گیاه برسد. آبیاری باید در زمانی انجام شود که خاک گلدان نسبتا خشک شده باشد میتوانید برای تست خشکی خاک از سيخ چوبی استفاده کنید و زمانی که حدودا یک سوم از خاک گلدان نسبتا خشک شده بود آبیاری را انجام دهید و گیاه را سیراب کنید برگ انجیری در فصول گرم به آب فراوان و رطوبت زیاد نیاز دارد بنابراین اگر تهویه مناسب و کافی نباشد با وجود رطوبت زیاد گیاه حتما دچار بیماری قارچی یا باکتریایی میشود. پس تهویه ی محیط عاملی حیاتی برای سلامت این گیاه است . از کوددهی فعلا پرهیز کنید .
ali baradaran
تعداد سوال: ۲
از سم یا ضد قارچ براش استفاده کنم؟
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
خیر فعلا نیازی نیست . فقط ان قسمتهایی از ریشه هوایی را که کاملا از بین رفته جدا کنید و یک لایه از سطح خاک را بردارید و خاک را کمی زیرو رو کنید و سپس کمی خاک تازه جایگزین خاکی که برداشته اید کنید . زمانی که گیاه در شرایط ایده آل و مناسب قرار بگیر به مرور رو به بهبود میرود . در شرایط فعلی سمپاشی موثر نخواهد بود. اگر روی گیاه آفاتی از جنس شپشکها مشاهده میکنید به سمپاشی نیاز دارد اما برای قارچ فعلا به سمپاشی نیازی نیست . زیرا ابتدا باید گیاه در محیط مناسبتری از نظر تهویه و نور قرار بگیرد و در حال حاضر این مهمترین اقدامی است که باید برای گیاه انجام شود .