پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

f.m

تعداد سوال: ۲

چرا شاخه های پایینی بنت قنسول برگ نمیدهد؟ ویژه

تعداد بازدید ۹۹

با سلام بنت قنسول من وقتی خریدم شاخه های پایینی پر از برگ بودن ولی وقتی چند روز گذشت برگهای پایینی زرد شدند و ریختن الان گیاهم بعد از ۵ ماه که از خریدش میگذره از بالا رشد خوبی داره و سرزنی انجام دادم ولی از پایین هیچ شاخ و برگی بهش اضافه نمیشه لطف کنید راهنمایی کنید 🌸

تصویر ارسالی
۱۴۰۴-۰۴-۲۸ ۱۴:۳۰:۱۱

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر کمبود اب ، و گرمای هوا و یا نوسان دمای محیط در این فصل از مهمترین عوامل ریزش برگ هستند لطفا بفرمایید در هر نوبت آبیاری چقدر آب در گلدان میریزید ؟ و نحوه ی ابیاری به چه صورت است ؟

۱۴۰۴-۰۴-۲۸ ۲۰:۰۷:۵۵

f.m

هر وقت سطح خاک گلدان خشک شد به میزانی اب میدم که چند قطره وارد زیر گلدانی بشه نور از پشت توری پنجره میتابه و الان که تابستونه پنجره بازه و گیاه در معرض باد و هواس ساقه های اصلی بلند همراه با برگهای قرمز قدیمی رو هفته قبل کوتاهتر کردم

۱۴۰۴-۰۴-۲۹ ۰۱:۵۱:۴۳

f.m

تصاویر ارسالی
۱۴۰۴-۰۴-۲۹ ۰۱:۵۵:۳۲

f.m

تصاویر ارسالی
۱۴۰۴-۰۴-۲۹ ۰۱:۵۶:۳۷

کارشناس شماره ۱

آبی که در زیرگلدانی جمع میشود را همیشه خالی کنید و برای آبیاری فقط به خشکی سطح خاک بسنده نکنید بهتر است حداقل یک سوم از سطح خاک در عمق نسبتا خشک شده باشد و بعد گیاه را آبیاری نمایید. هم افراط و هم تفریط در آبیاری میتواند باعث ریزش برگها ی پایینی شود . بهر حال باید به این نکته هم توجه داشته باشید که بنت القنسول گیاه ی است که برای داشتن شکلی نرمال به هرس مداوم نیاز دارد در غیر اینصورت شاخه ها بلند و شکل گیاه بدقواره میشود . ساقه های پایینی که برگهایشان ریخته ، دوباره برگ نمیزنند مگر اینکه از همان قسمت هرس شوند و جوانه های جانبی از محلی که برش انجام شده شروع به رویش نمایند .

۱۴۰۴-۰۴-۲۹ ۱۰:۰۴:۳۶

f.m

بله اب زیرگلدانی رو خالی میکنم الان گیاهم مشکلی نداره و ریزش برگ هم وجود نداره پس میتونم گیاه رو در همین مکان نگه دارم و چرخه های شب طولانی ایجاد کنم تا گلدهی کنه ساخت جزیره برای گیاهم لازمه؟

۱۴۰۴-۰۴-۲۹ ۱۲:۱۵:۰۲

کارشناس شماره ۱

نه این گیاه نیازی به جزیره ندارد . همین که ابیاری به اندازه ی کافی و درست انجام شود و نور مورد نیازش را دریافت کند میتواند به خوبی رشد کند . برای استحکام گیاه میتوانید گیاه را با کود پتاس بالا ماهی یکبار تغذیه کنید . اوایل پاییز کوددهی را قطع کنید . بعد از یک دوره گلدهی بهتر است گیاه استراحت کند و به گیاه اجازه دهید رشد رویشی داشته باشد . اگر بخواهید مدام گیاه را وارد فاز زایشی و گلدهی نمایید ممکنست گیاه دچار تنش و یا ریزش برگ بعلت ناکافی بودن نور و کم بودن ساعات نور ، شود .

محصولات پیشنهادی برای مشکل این گیاه
کود NPK 12-12-36
۱۴۰۴-۰۴-۲۹ ۱۵:۱۶:۲۶

f.m

سلام وقت بخیر این گل بنت قنسول من دو سه روزه چند تا از برگهاش مثل عکس لکه لکه میشن و میفتن سه روز پیش سنگ گلدان تزئینی روی خاکش ریختم علتش میتونه اون باشه یا دلیل دیگه ای داره؟

تصاویر ارسالی
۱۴۰۴-۰۵-۰۲ ۱۴:۲۱:۴۳

کارشناس شماره ۱

بله . پوشش هایی که روی سطح خاک گلدان ریخته میشود چه سنگریزه و چه پوکه و چه خزه و امثالهم ، باعث بالا رفتم رطوبت خاک میشود همچنین باعث میشود که تهویه ی خاک به خوبی انجام نشود و گیاه دچار اسیب شود مخصوصا گیاهانی که به رطوبت بالا حساس هستند . سنگریزه ها را بردارید و سطح خاک را کمی زیر و رو کنید . ممکنست چند برگ دیگر از گیاه اسیب ببیند اما به مرور این مشکل برطرف میشود البته به شرط انجام ابیاری درست و کنترل سایر موارد نگهداری و کنترل شرایط محیطی .

۱۴۰۴-۰۵-۰۲ ۲۱:۳۲:۴۹
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@