پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
f.m
تعداد سوال: ۲
تعداد بازدید ۹۹
با سلام بنت قنسول من وقتی خریدم شاخه های پایینی پر از برگ بودن ولی وقتی چند روز گذشت برگهای پایینی زرد شدند و ریختن الان گیاهم بعد از ۵ ماه که از خریدش میگذره از بالا رشد خوبی داره و سرزنی انجام دادم ولی از پایین هیچ شاخ و برگی بهش اضافه نمیشه لطف کنید راهنمایی کنید 🌸
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر کمبود اب ، و گرمای هوا و یا نوسان دمای محیط در این فصل از مهمترین عوامل ریزش برگ هستند لطفا بفرمایید در هر نوبت آبیاری چقدر آب در گلدان میریزید ؟ و نحوه ی ابیاری به چه صورت است ؟
f.m
هر وقت سطح خاک گلدان خشک شد به میزانی اب میدم که چند قطره وارد زیر گلدانی بشه نور از پشت توری پنجره میتابه و الان که تابستونه پنجره بازه و گیاه در معرض باد و هواس ساقه های اصلی بلند همراه با برگهای قرمز قدیمی رو هفته قبل کوتاهتر کردم
کارشناس شماره ۱
آبی که در زیرگلدانی جمع میشود را همیشه خالی کنید و برای آبیاری فقط به خشکی سطح خاک بسنده نکنید بهتر است حداقل یک سوم از سطح خاک در عمق نسبتا خشک شده باشد و بعد گیاه را آبیاری نمایید. هم افراط و هم تفریط در آبیاری میتواند باعث ریزش برگها ی پایینی شود . بهر حال باید به این نکته هم توجه داشته باشید که بنت القنسول گیاه ی است که برای داشتن شکلی نرمال به هرس مداوم نیاز دارد در غیر اینصورت شاخه ها بلند و شکل گیاه بدقواره میشود . ساقه های پایینی که برگهایشان ریخته ، دوباره برگ نمیزنند مگر اینکه از همان قسمت هرس شوند و جوانه های جانبی از محلی که برش انجام شده شروع به رویش نمایند .
f.m
بله اب زیرگلدانی رو خالی میکنم الان گیاهم مشکلی نداره و ریزش برگ هم وجود نداره پس میتونم گیاه رو در همین مکان نگه دارم و چرخه های شب طولانی ایجاد کنم تا گلدهی کنه ساخت جزیره برای گیاهم لازمه؟
کارشناس شماره ۱
نه این گیاه نیازی به جزیره ندارد . همین که ابیاری به اندازه ی کافی و درست انجام شود و نور مورد نیازش را دریافت کند میتواند به خوبی رشد کند . برای استحکام گیاه میتوانید گیاه را با کود پتاس بالا ماهی یکبار تغذیه کنید . اوایل پاییز کوددهی را قطع کنید . بعد از یک دوره گلدهی بهتر است گیاه استراحت کند و به گیاه اجازه دهید رشد رویشی داشته باشد . اگر بخواهید مدام گیاه را وارد فاز زایشی و گلدهی نمایید ممکنست گیاه دچار تنش و یا ریزش برگ بعلت ناکافی بودن نور و کم بودن ساعات نور ، شود .
کارشناس شماره ۱
بله . پوشش هایی که روی سطح خاک گلدان ریخته میشود چه سنگریزه و چه پوکه و چه خزه و امثالهم ، باعث بالا رفتم رطوبت خاک میشود همچنین باعث میشود که تهویه ی خاک به خوبی انجام نشود و گیاه دچار اسیب شود مخصوصا گیاهانی که به رطوبت بالا حساس هستند . سنگریزه ها را بردارید و سطح خاک را کمی زیر و رو کنید . ممکنست چند برگ دیگر از گیاه اسیب ببیند اما به مرور این مشکل برطرف میشود البته به شرط انجام ابیاری درست و کنترل سایر موارد نگهداری و کنترل شرایط محیطی .