پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
صباتربتی
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۱۰۰
سلام وقتبخیر، بنده حدود ۲ ماه پیش یک گل برگ انجیری خریدم که چند وقته سرحال و شاداب نیست،گل رو تقریبا هفته ای یک بار آب میدم و اضافی آبی که زیرگلدان جمع میشه رو تخلیه میکنم، و هفته ای یک بار روی برگهاش آب اسپری میکنم،اونو جلوی پنجره گذاشتم البته پرده داره که نور مستقیم بهش نمیخوره، بعضی از برگهاشم لک قهوه ای روش افتاده،ممنون میشم راهنماییم کنین
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر آیا قبل از آبیاری خاک را از نظر خشکی تست میکنید؟ آیا به گیاه هوای تازه میرسانید؟
صباتربتی
تعداد سوال: ۱
سلام وقتی که حدودا ۲ سانت خاک خشک باشه بهش آب میدم، و از نظر هوای تازه هم،بله پنجره همیشه بازه و کولر هم اکثرا روشنه،و توی گوگل که سرچ کردم گفته بودن آبپاشی بشه که من هفته ای یک بار آب روی برگها اسپری میکنم
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
اگر گیاه روبه روی کولر قرار داشته باشد و یا ابیاری به اندازه ی کافی انجام نشود و یا محیط نوسان دما داشته باشد ، گیاه بیحال میشود . کمبود رطوبت در اوقات گرم سال نیز میتواند باعث بیحالی گیاهان رطوبت دوست مانند برگ انجیری شود . بهتر است در این اوقات گرم سال ، در زمان ابیاری و همزمان با ان ، برگها را نیز کاملا مورد شست و شو قرار دهید . آبیاری را عصر ها انجام دهید و به هیچ وجه گیاه را در مدت زمان زیاد ، در محیط کاملا بسته و بدون تهویه قرار ندهید . اگر خاک گلدان بیش از حد سبک است انرا اصلاح کنید زیرا خاکها ی بسبار سبک برای گیاهان ابدوستی مثل برگ انجیری زیاد مناسب نیستند زیرا اب در زمان آبیاری به سرعت و قبل از اینکه ریشه ی گیاه سیراب شود از ته گلدان خارج شده و تشنگی گیاه در اوقات گرم سال برطرف نمیشود . همچنین باید به زهکش ته گلدان هم توجه داشته باشید که بسته نباشد زیرا باعث غرقآبی ش ن خاک در ته گلدان و خفگی ریشه میشود . وجود لکه های قهوه ی روی گیاه و بیحالی گیاه ناشی از عدم تهویه ی مناسب محیط و ابیاری و رطوبترسانی نادرست است که باید کنترل و اصلاح شود . برگهایی که لکه دار شده اند دیگر ترمیم نمیشوند و میتوانید انها را حذف کنید . اگر به گیاه کود میدهید ، کوددهی را متوقف کنید . ابیاری باید زمانی انجام شود که خاک گلدان نسبتا خشک شده باشد . در این اوقات گرم سال هفته ای یکبار آبیاری برای برگ انجیری بسیار کم است .