پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
سیما شاپوری
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۷۴
سلام من این گیاه شفلرا تقریبا یک ماهه خریدم که متاسفانه کنه داشت و کل فروشی بهم یه سم داد که با آن سمپاشی کردم و کنه ها از بین رفتن بعد از چند وقت متوجه لکههای قوه ای پشت برگها شدم که بعضی ها بزرگ هستن و بعضی کوچک و تا حالا چندتا برگ هم افتاده
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر لطفا بفرمایید محیط نگهداری از نظر تهویه چه وضعیتی دارد و نحوه ی رطوبترسانی به چه صورت است؟
سیما شاپوری
تعداد سوال: ۱
رطوبت رسانی با دستگاه بخور سرد انجام میدم جلوی پنجره جنوبی هست یه پرده تور جلوش داره و تمام مدت پنجره برای تهویه بازه
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
شفلرا به هوای تازه به میزان زیاد نیاز دارد . و استفاده از دستگاه بخور در محیط داخلی میتواند باعث شیوع بیماری قارچی شود . البته کنه ها هم میتوانند روی گیاه لک ایجاد کنند اما لکی که در تصویر مشاهده میشود نشان دهنده ای اینست که محیط از نظر تهویه برای این گیاه مناسب نیست و نمیتواند نیاز گیاه را برطرف کند . استفاده از بخور را متوقف کنید . اگر تراس سایه دارید بهتر است گیاه را در بهار و تابستان در تراس نگهدارید . از غبارپاشی در زمانی که شدت نور زیاد است و دما بالاست خودداری کنید . برگهای لک دار را میتوانید حذف کنید . فعلا نیازی به استفاده از سم نمیباشد .