پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

محبوبه حاجی یی

تعداد سوال: ۱۴

گل شفلرا ویژه

تعداد بازدید ۹۳

سلام روزتون خوش بنده قبلا هم در مورد گل شفلرا سوال کردم از خدمتتون ولی الان چند مدت است برگ ریزی داره گلم مدام پنجره باز است غبار پاشی هم میکنم آب دهی زمان خشک شدن نسبی خاک انجام میدم چرا اینجوری شده؟

۱۴۰۴-۰۵-۰۲ ۱۳:۴۴:۵۸

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر . نور کم و افراط و تفریط در آبیاری در این اوقات گرم سال از عمده ترین عواملی ریزش برگ هستند. در هر نوبت آبیاری چقدر آب در گلدان میریزید؟ آیا خاک گلدان سبک است .

۱۴۰۴-۰۵-۰۲ ۲۱:۳۴:۳۶

محبوبه حاجی یی

تعداد سوال: ۱۴

سلام بله خاک گلدان بد نیست میخواستم در بهار خاک را تعویض کنم وریشه ها به شدت به گلدان مچ شده و جدا کردن اش آسیب میزد فقط خاک رو را که میشد برداشتم خاک جدید اضافه کردم و آب هم به حدی میدم که خاک کاملا سیراب بشه

تصاویر ارسالی
۱۴۰۴-۰۵-۰۳ ۱۴:۲۲:۴۰

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

این میزان نوری که گیاه دریافت میکند و محیطی که برای گیاهی با این سایز در نظر گرفته اید نمیتواند نیازهای نوری و تهویه ای گیاه را تامین کند. زمانی که گیاه سایزش کوچکتر است میتواند در چنین محیطی تاب بیاورد اما وقتی گیاه بزرگتر شد باید به محیط مناسبتر منتقل شود . اگر ریشه در خاک انبوه و فشرده شده و دیگر جای رشد ندارد باید حتما گلدان را تعویض و سایز گلدان را یک سایز بزرگتر کنید . افراط و تفریط در آبیاری و تهویه ی نامناسب محیط و نور ناکافی میتواند منجر به بروز آسیب و شیوع آفت و بیماری در گیاه شود .

۱۴۰۴-۰۵-۰۳ ۱۶:۱۵:۱۳
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@