پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

زهره حسین زاده

تعداد سوال: ۱

علت زرد شدن برگای گل و چ میزان اب برای این گلدان اب کافیه ویژه

تعداد بازدید ۷۲

سلام وقتتون بخیر من این گلو تقریبا دو هفتس ک خریدم و تو این قسمت خونه نور مستقیم افتاب نمیخوره ینی میزان نوری که از افتاب دریافت میکنه مثل داخل عکسه و اینکه من در هفته روزای دوشنبه و پنج شنبه ب میزان ی س چهارم پارچ بهش اب میدم و اب سریع وارد زیر گلدانی شده و من تمیز میکنم ولی با این حال برگاش دارن هی زرد میشن و میریزن من خیلی علاقه دارم ب گلم میخام بدونم که مشکلم از نور افتاب (با نور لامپ اوکی هست یا خیر) یا مشکلم از مقدار اب دهی اونه چ میزان باید اب بدم

تصویر ارسالی
۱۴۰۴-۰۵-۰۵ ۱۶:۱۲:۲۴

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر . بنجامین آمستل گیاهی است که به محیطی با نور زیاد و تهویه ی عالی نیاز دارد. همچنین موقعیتی که گلدان را در انجا قرار داده اید اصلا مناسب این گیاه نیست . در اطراف گلدان و گیاه نباید موانعی مانند میز و مبلمان و امثالهم قرار داشته باشد . گیاهانی که پرشاخ و برگ هستند باید در فضای بازتری قرار داشته باشند و در اطراف آنها فضای خالی بیشتری وجود داشته باشد . همچنین خاک گلدان نباید بیش از حد سبک باشد زیرا در این اوقات گرم سال گیاه سیراب نمیشود و آب قبل از اینکه به خوبی در اختیار گیاه قرار بگیرد زود از گلدان خارج میشود بنابراین بهتر است خاک گلدان بافتی متوسط داشته باشد . عدم تهویه ی مناسب محیط و افراط و تفریط در آبیاری و نور کم محیط باعث ریزش برگهای این گیاه میشود . این گیاه باید حتما در کنار پنجره ای بزرگ و نورگیر در سمت جنوب قرار داشته باشد و نور کامل دریافت کند همچنین حداق روزی ۳ الی ۴ ساعت پنجره باز باشد تاهوای محیط تعویض شود . اگر میخواهید از نور مصنوعی برای این گیاه استفاده کنید میتوانید از پروژکتور آفتابی استفاده کنید و انرا در بالای گیاه نصب کنید به گونه ای که حداقل ۸۰ الی ۹۰ سانت از بالاترین نقطه ی گیاه فاصله داشته باشد . گیاه نباید روبه روی کولر قرار داشته باشد. محل نگهداری گلدان را تغییر دهید. برای آبیاری نیز نباید روز خاصی را تعیین کنید . ملاک ابیاری گیاهان ، خشکی خاک است . قبل از آبیاری خاک را از نظر خشکی تست کنید و زمانی که حدودا یک سوم از خاک گلدان نسبتا خشک شده بود آبیاری را انجام دهید و گیاه را کاملا سیراب کنید. میتوانید برای تست خشکی خاک از سيخ چوبی استفاده کنید. تهویه ی نامناسب محیط باعث شیوع بیماری و آفت در گیاه میشود مخصوصا شپشک آردآلود که این گیاه بسیار مستعد ابتلا به این آفت میباشد . که با کنترل رطوبت و تهویه و قرار دادن گیاه در محل مناسب از شیوع آفت و بیماری جلوگیری میشود .

۱۴۰۴-۰۵-۰۵ ۲۰:۵۰:۵۶
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@