پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
فاطمه فتحی
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۹۲
سلام وقتتون بخیر یک هفته ای هست فیکوس لیراتا خریدم دیروز گیاه رو با آب که چند قطره آب لیمو تازه ریختم داخلش تمیز کردم و جای گل رو عوض کردم جای قبلی خنک بود و جای جدید نه خنک و نه گرم هست صب دیدم که برگ های گل افتاده شده دوباره بردمش جای قبلی و براش جزیره درس کردم الان دیدم ک روی برگ های پایینی لک های سفید شده و دو تا از برگ هاش هم جمع شدن و لک های سفید هم دارن بیشتر میشن لطفا راهنمایی میکنید🙏
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر . برای تمیز کردن برگ گیاهان نباید از محلول هایی مثل اب و آبلیمو یا اب و شیر و امثالهم استفاده کنید چون باعث آسیب دیدن گیاه میشود . برگهای آسیب دیده را جدا کنید . نحوه ی آبیاری گلدان به چه صورت است؟ و چقدر آب در گلدان میریزید؟ محیط نگهداری گیاه از نظر نور و تهویه چه وضعیتی دارد؟
کارشناس شماره ۱
لطفا یک عکس کامل از گیاه و محل نگهداری اش ارسال کنید
فاطمه فتحی
آبیاری هفته ای یکبار هست نور مناسبی رو داره
کارشناس شماره ۱
در این اوقات گرم سال هفته ای یکبار آبیاری برای فیکوس کم است . آبیاری را باید زمانی انجام شود که خاک گلدان نسبتا خشک شده باشد و بعد گیاه را در این فصل کاملا سیراب کنید. اگر خاک گلدان زیاد سبک باشد یا تهویه ی محیط مناسب نباشد یا محیط نوسان دما داشته باشد و آبیاری به درستی و به اندازه ی کافی انجام نشود گیاه بیحال میشود . فیکوس لیراتا به نور بسیار زیاد نیاز دارد . و باید در کنار پنجره ی جنوبی نورگیر که سایز پنجره هم ، بزرگ باشد قرار داشته باشد تا تمام قسمتهای گیاه به صورت یکسان نور دریافت کند . این گیاه در محیطهای کوچک و بدون تهویه و نامناسب از نظر شرایط محیطی به مرور از بین خواهد رفت . گیاه را به محیط مناسبتری منتقل کنید و آبیاری را به اندازه ی کافی انجام دهید و برگها را فقط با دستمال نخی که با اب ساده مرطوب شده تمیز نمایید . گیاه روبه روی کولر قرار نداشته باشد . عدم تهویه ی مناسب محیط میتواند باعث ایجاد لکه برگی و بیماری های قارچی و افت شود . سمپاشی نیز اگر شرایط محیطی مناسب نباشد موثر نخواهد بود و یا تاثیری موقت دارد . بنابراین بهترین اقدام در درجه ی اول قرار دادن گیاه در محیطی است که مناسب گیاه باشد و بتواند نیازهایش را برطرف کند .
فاطمه فتحی
ممنون از توضیحاتتون?
کارشناس شماره ۱
موفق باشید