پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
م.حسن زاده
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۹۳
سلام. یک درختچه یاس هلندی ۱.۸ سانت برای مزار پدر و مادر که ابن بابویه هست تهیه کردم که تا دو ماه میش عالی بود اما اول برگ ها بیحال و بعد بتدریج سر تمام برگ ها دجار سوختگی شد که در عکس مشخص است. من دیروز همه برگ های سوخته را کندم و گیاه را ببه تمام قسمت ها از ساقه و برگ و ... اسپری قارچ کش زدم.کمی عم کود متعادل. ایا کار اشتباهی کردم؟و لطفا راهنمایی بفرمایید چکنم برای نجات گیاه ضمنا درخت مشابهی در کنار درختچه ما قرار دارد که کانلا سالم است.هر روز هم ابیاری مشود.
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر ابیاری را در چه اوقاتی از روز انجام میدهید ؟
م.حسن زاده
افراد اونجا میگن هر روز صبح زود یا شب
کارشناس شماره ۱
بهتر است ابیاری در روزهای گرم تابستان در هنگام عصر زمانی که کمی از شدت دما کاسته شده انجام شود . علت سوختگی و خشک شدن نوک برگها میتواند به دلایلی از قبیل ابیاری نامناسب ، شدت نور و دمای بالا و تنشهای دمایی و محیطی باشد . همچنین تغذیه ی نادرست و شیوع بیماری و افت هم میتواند باعث بروز این آسیبها در برگ شود . اگر خاک گلدان به دلیل متراکم بودن بیش از اندازه حالت غرقابی پیدا کند نیز میتواند گیاه را دچار آسیب کند . فعلا با توجه به دمای بالای هوا نمیتوانید خاک یا گلدان را تعویض کنید اما اقداماتی که تا خنک شدن هوا میتوانید برای این گیاه انجام دهید اینست که گلدان را به محلی سایه تر منتقل کنید . از هیچ نوع کود یا ماده تقویتی استفاده نکنید . سرشاخه های خشک را هرس کنید و ابیاری را در هنگام عصر انجام دهید و همزمان با آبیاری ، گیاه را نیز مورد شست و شو قرار دهید . اگر روند اسیب و مشکل گیاه کند و یا متوقف شد ، تا خنک شدن هوا گلدان را در همان مکانی که سایه و خنکتر است باقی بگزارید و بعد از انکه هوا بهتر شد انرا به محل قبلی بازگردانید . اما اگر روند آسیب گیاه شدت پیدا کرد ناچارید گیاه را از خاک خارج و وضعیت ریشه و خاک ته گلدان را از لحاظ غرقآبی شدن چک کنید . استفاده از کودهای ازت دار مانند سه بیست در روزهای گرم تابستان و استفاده از دوز نامناسب میتواند گیاه را دچار سوختگی کند . پس فعلا از هیچ ماده شبمیایی استفاده نکنید .
م.حسن زاده
سلام این هفنه جمعه که مراجعه کردم برگ جدید خشک نشده بود و جوانه زده بود . اما من کو داده بودم وبرگ های خشک را هم چیده بودم.ممکن است بخاطر اثر قارچ کش باشد و استفاده ز قارچ کش را هر هفته ادانمه بدهم یا دو هفته یکبار؟
کارشناس شماره ۱
اگر نسبت به هفته ی گذشته هوا کمی خنکتر شده باشد و دما کمی کاهش پیدا کرده باشد برطرف شدن خشکی برگها به این علت میتواند باشد . اگر دو نوبت قارچکش استفاده کرده اید ، کافیست .و فعلا دیگر نیازی به استفاده از قارچکش نیست .