پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
حسینی
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۷۴
من ی درخت بنجامین ابلق گرفتم گذاشتم توی تراس شمالی میخوام بدونم جای مناسبی هست فروشنده گف مناسب ولی بعددیدم بعضیامیگن نه واینکه چقدربهش آب بدم
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر کدام شهر تشریف دارید؟
حسینی
قم هستم
کارشناس شماره ۱
قم دارای آب و هوایی خشک است و بنجامین گیاهی رطوبت دوست است . در زمانهایی که رطوبت هوا کمی بیشتر است مثلا در فصل بهار میتوانید گیاه را در فضای آزاد قرار دهید اما در تابستان که رطوبت در شهر شما به شدت کاهش پیدا میکند باید گیاه را در شرایطی قرار دهید که دچار کمبود رطوبت نشود . در غیر اینصورت دچار ریزش برگ خواهد شد .
حسینی
اگرخودم مرطوب کنم محیط یاهرروزغبارپاشی کنم هم بازبرگاش میریزه
کارشناس شماره ۱
اگر رطوبت برایش به اندازه ی کافی و بصورت یکنواخت باشد ، و ابیاری منظم و به اندازه ی کافی انجام شود ، خیر دچار ریزش برگها نمیشود . اما باید دما را نیز کنترل کنید که این در شرایط بیرونی و فضای ازاد کاری دشوار است . همچنین گیاه را نباید در معرض نور مستقیم خورشید قرار دهید . با شروع فصل پاییز هم باید گیاه را به محیط گرمتر منتقل کنید .
حسینی
اگرداخل تراس یاشه چندوقت یکبارآب بدم
کارشناس شماره ۱
برای ابیاری نمیتوان زمان یا روز تعیین کرد .ملاک برای ابیلری خشک بودن نسبی خاک گلدان است . هر زمان خاک گلدان نسبتا خشک شده بود گیاه را در این فصل سیراب کنید . میتوانید برای تست خشکی خاک از سيخ چوبی استفاده کنید و زمانی که حدودا یک چهارم خاک نسبتا خشک بود آبیاری را انجام دهید و گیاه را در این فصل کاملا سیراب کنید. اب جمع شده در زیرگلدانی را همواره خالی کنید .