پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

نیما احمدی

تعداد سوال: ۱

علت چوبی شدن ساقه فیکوس ویژه

تعداد بازدید ۱۵۵

سلام من به تازگی فیکوس البق تهیه کردم و الان متوجه شدم که تا نیمه ساقه فیکوس حالت چوبی ولی داره (پوک نیست)میخواستم ببینم آیا این مورد مشکلی برای گل ایجاد می‌کنه خاک گل هم رنگش شبیه گل رس هست باید اینم عنوان کنم که من این گل رو از گلخانه تهیه کردم⁦:⁠-⁠(⁩

تصویر ارسالی
۱۴۰۴-۰۵-۲۱ ۱۲:۴۲:۵۷

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر . صدمات اینچنینی روی ساقه ی فیکوس میتواند بعلت افراط و تفریط در آبیاری و یا رطوبت کم و تغییرات ناگهانی دما ، و وجود برخی افات و بیماریها ایجاد شود . متاسفانه این نوع لکه ها ی روی ساقه ، برطرف نمیشوند و فقط میتوانید با نگهداری و مراقبت درست از پیشرفت این لکه ها جلوگیری کنید . البته با بالا رفتن سن گیاه ، ساقه به مرور چوبی میشود اما این نوع چوبی شدن که بورن یکنواخت نیست میتواند حاکی از شرایط نامناسب محیطی و نگهداری و یا وجود بیما ی و آفت باشد . گاهی اوقات استفاده ی بیش از حد از کودها نیز میتواند ساقه را دچار آسیب کند . گلدان را در محیطی با تهویه ی عالی قرار دهید زیرا فیکوس به مکانی با نور بسیار زیاد و تهویه ی بسیار عالی نیاز دارد. سعی کنید دمای محیط یکنواخت باشد و گیاه روبروی کولر قرار نداشته باشد. در مورد خاک گلدان ؛ اگر خاک زهکشی خوبی دارد و اب به راحتی در ان نفوذ میکند نیازی به تعویض خاک نیست . چون خاک فیکوس باید نسبتا بافتی متوسط داشته باشد و زیاد سبک نباشد . اما اگر خاک به گونه ایست که در زمان آبیاری اب روی سطح خاک باقی مان ه و در اخل خاک نفوذ نمیکند بهتر است انرا تعویض کنید . آبیاری را زمانی انجام دهید که خاک گلدان نسبتا خشک شده باشد و بعد گیاه را در این فصل کاملا سیراب کنید .میتوانید برای تست خشکی خاک از سيخ چوبی استفاده کنید و زمانی که حدودا یک سوم از خاک گلدان نسبتا خشک شده بود آبیاری را انجام دهید. اگر با مناسب کردن شرایط محیطی و نگهداری و آبیاری درست ، لکه ها در حالت توقف باقی ماندند و به بالا سرایت نکردند مشکلی وجود ندارد . در غیر اینصورت ممکنست گیاه دچار بیماری باشد . در زمان خرید گیاه دقت داشته باشید که گیاهی کاملا سالم را تهیه کنید زیرا برخی بیماریها ممکنست با ورود گیاه جدید به منزل ، به گیاهان دیگرتان نیز منتقل شود . زیر و روی برگها را با دقت بررسی کنید و اگر اثری از آفت مشاهده میکنید تصویر آنرا ارسال کنید .

۱۴۰۴-۰۵-۲۱ ۱۳:۵۴:۵۴
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@