پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
ناهید
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۵۰
سلام وقت بخیر حدود یک هفته هست زامفولیا خریدم ی پاجوش خیلی کوچولو مایل به زرد داشت همون اول گلدون عوض کردم ولی الان پاجوش زامفولیا حالت خشک گرفته و خیلی مثل ساقه سفت نیست دست می نم بهش کمی جابجا میشه میشه راهنمایی کنید الان باید چیکار کنم تا الان هم اصلا رشد نکرده و اینکه من جای گلدان پشت پنجره گذاشتم
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر لطفا عکس کامل گیاه را ارسال کنید و بفرمایید نحوه ی آبیاری به چه صورت بوده است؟
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
با توجه به بزرگ بودن گلدان دو لیوان اب نمیتواند نیاز گیاه را تامین کند . ابیاری نادرست باعث میشود که رشد جوانه متوقف شود و یا گیاه با فاصله ی بسیار زیاد جوانه بزند . البته افراط و تفریط در آبیاری هم میتواند باعث آسیب دیدن ریشه و از بین رفتن ان شود . زامیفولیا گیاهیست که به آبیاری متوسط نیاز دارد و بهتر است برای این گیاه گلدانهای عمیق و زیاد بزرگ انتخاب نشود زیرا احتمال پوسیدگی ریشه را بالا میبرد . بهتر است آبیاری را زمانی انجام دهید که خاک گلدان نسبتا خشک شده باشد میتوانید برای تست خشکی خاک از سيخ چوبی استفاده کنید و زمانی که حدودا یک سوم از خاک گلدان در عمق نسبتا خشک بود آبیاری را انجام دهید و به اندازهای آب در گلدان بریزید که یکی دو قطره از ته گلدان خارج شود. اگر نور خورشید که از پنجره عبور میکند روی بدنه گلدان یا خود گیاه میافتد حتما موقعیت گیاه را تغییر دهید . ضمنا فرم و شکل گلدانی که برای این گیاه انتخاب کرده اید اصلا مناسب نیست و بهتر است گیاه در چنین گلدانی بصورت مستقیم کاشته نشود .