پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

سیما عباسی

تعداد سوال: ۱

بیحال شدن وریزش برگ ویژه

تعداد بازدید ۹۰

سلام گیاه کروتونم رویکماه خریداری کردم دو سه روز اول خوب بود داخل حیاط خلوت سر پوشیده نور عیر مستقیم گذاشتم وسه روز یکبار ابیاری کردم وهر روز اسپری اب ولی برگهاش سرحال نمیشد داخل سالن گذاشتم خوب نشد واز پایبن گیاه برگهاش ریزش کرده وداره الان گذاشتم پشت پنجره که نورافتاب بیشر بهش برخوردکنه لطفاً بگید چکارکنم

۱۴۰۴-۰۶-۳۰ ۱۳:۴۱:۱۳

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر لطفا عکس کامل گیاه را ارسال کنید و بفرمایید در هر نوبت آبیاری چقدر آب در گلدان میریزید؟

۱۴۰۴-۰۶-۳۰ ۲۲:۳۳:۲۸

سیما عباسی

هفته ای دوبار حدود1تا1/5لیوان

تصاویر ارسالی
۱۴۰۴-۰۶-۳۱ ۱۳:۲۷:۰۳

کارشناس شماره ۱

گلدان را بمدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت در ظرف اب قرار بدید طوری که تا نیمی از گلدان داخل اب قرار داشته باشد . زمانی که اینکار را انجام میدهید گیاه در افتاب یا در معرض نور شدید نباشد . نتیجه ی کار را اطلاع دهید .

۱۴۰۴-۰۶-۳۱ ۱۹:۰۸:۱۷

سیما عباسی

سلام مجدد من گلدان به مدت یکساعت تا نیمه دراب قرار دادم اثری نکرد نیم ساعت دیگه هم گذاشتم بمونه بازم فرقی نکرد عکس گیاه روبعد از1/5ساعت در اب براتون میفرستم خواهشاً بگید چکارکنم

تصاویر ارسالی
۱۴۰۴-۰۷-۰۱ ۱۶:۳۵:۳۴

کارشناس شماره ۱

کروتون گیاهیست که به جابجایی بسیار حساس است و زمانی که دچار تنش جابجایی یا تنش دمایی شود مدت زمان زیادی طول میکشد که به حالت قبل بازگردد و حتی اگر شدت تنش زیاد باشد ممکنست آوندهای ساقه ی گیاه ، آسیب شدید ببیند و گیاه نتواند از این تنش عبور کند . اگر ساقه کاملا سفت و سالم است تمام برگها را جدا کنید تا گیاه زودتر شروع به برگزایی کند . ابیاری را منظم و بصورت کافی انجام دهید از کوددهی خودداری کنید . و محیط گیاه نوسان دما نداشته باشد یا گیاه در معرض جریان هوا بصورت مستقیم ( جریان هوای کولر یا نسیمی که از پنجره میوزد ) قرار نداشته باشد . محیط باید تهویه ی خوبی داشته باشد . اگر آوند گیاه آسیب ندیده باشد و مراقبت های گیاه به درستی انجام شود حداقل بعد از یک هفته برگهای جوان از فسمت بالای گیاه میرویند . زیر و روی برگها و روی ساقه را با دقت چک کنید و اگر اثری از آفت مشاهده کردید تصویر آنرا ارسال کنید .

۱۴۰۴-۰۷-۰۱ ۱۸:۲۱:۲۴

سیما عباسی

سلام از دیروز که گیاه داخل اب بوده وخود گیاه هم ابیاری کردم صبح که بیدار شدم انگار حال گیاه بهتر شده ولی چون برگهای پایینی ریخته امکان رویش مجدد هست وچند روز یکبارباید ابیاری کنم وچه مقدار؟اسپری آب هم لازمه؟توسالن دورازپنجره میشه قرار داد

تصاویر ارسالی
۱۴۰۴-۰۷-۰۲ ۰۹:۲۴:۳۳

سیما عباسی

ایا گیاه رو باز باید تا نیمه داخل اب قرار بدم؟اگر بله چند وقت یکبار این کار باید انجام بشه ساقه گیاه سفت ومحکمه فکر نکنم احتیاج به کندن برگها باشه ممنون از راهنماییتون باز عکس میفرستم

تصاویر ارسالی
۱۴۰۴-۰۷-۰۲ ۰۹:۲۸:۲۶

سیما عباسی

تصاویر ارسالی
۱۴۰۴-۰۷-۰۲ ۰۹:۲۹:۳۲

کارشناس شماره ۱

بافت خاک مناسب نیست و یا ابیاری به اندازه ی کافی انجام نمیشود . فعلا چون گیاه دچار استرس شده بود تعویض خاک نیز صلاح نمیباشد . بهتر است برای آبیاری خاک را ابتدا تست کنید و زمانی که حدودا یک سوم از خاک گلدان در عمق نسبتا خشک بود آبیاری را انجام دهید و گیاه را کاملا سیراب کنید یا اینکه هر زمان که وقت ابیاری است گلدان را در ظرف آب قرار دهید تا ریشه سیراب شود . توجه به نکات جابجایی و تهویه ی محیط و کنترل تهویه محیط نیز برای این گیاه بسیار ضروری است. معمولا برگها ی پایینی مجددا رشد نمیکنند و به ندرت این اتفاق میافتد . البته با هرس کردن ساقه جوانه ها ی جانبی رشد میکنند و گیاه پرپشت تر میشود تما الان زمان مناسبی برای هرس نیست و اینکار را باید در بهار انجام دهید . اسپری اب روی برگها را میتوانید بصورت مه پاشی و از فاصله ی دور هر چند وقت یکبار انجام دهید . اگر نور محیط کم باشد برگها کوچک و به رنگ سبز میشوند پس بهتر است گلدان در محیطی با نور کافی قرار داشته باشد و بیش از حد از پنجره دور نباشد . ضمنا برای این گیاه بهتر است گلدانی با عمق و ارتفاع کمتر انتخاب میکردید تا ریشه های گیاه دچار اختلال در دریافت اب نشود . فعلا به همین طریق گیاه را آبیاری نمایید و بهار گلدان را تعویض و از گلدان مناسبتری استفاده کنید. از گلدانهایی با جنس فلزی یا پلیمری استفاده نکنید .

۱۴۰۴-۰۷-۰۲ ۰۹:۵۷:۰۵
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@