پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

کاربر

تعداد سوال: ۱

بامبو ویژه

تعداد بازدید ۵۶

سلام ببخشید گیاه بابمو دارم.۲سال ونیمه خریدم.قطره مخصوصشو هرماه میدم.نورخوبی داره.۲هفته هست که سفیدب بسته روی آبش شبیه کپک نمیدونم چیه.لطفا راهنماییم کنین گلم ازدست نره😭😭😭

تصویر ارسالی
۱۴۰۴-۰۶-۳۰ ۲۱:۲۹:۴۹

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر اب گلدان را هر چند وقت یکبار تعویض میکنید ؟

۱۴۰۴-۰۶-۳۰ ۲۲:۳۴:۱۵

کاربر

ماهی یکبار

۱۴۰۴-۰۷-۰۱ ۰۹:۳۱:۳۸

کارشناس شماره ۱

اب گلدان را زود به زود تعویض کنید . مخصوصا اگر مخیط گرم باشد اب باید با فاصله ی کمتر تعویض شود . ماندگی اب باعث لزج شدن اب و شیوع بیماریهای قارچی و پوسیدگی میشود . اگر بدنه ی گلدان یا قسمتهایی از ساقه که در اب قرار دارد لیز و یا لزج شده کاملا انها را پاک و تمیز کنید . همواره یک تکه زغال در اب گلدان قرار دهید . سعی کنید موقعیت نگهداری گلدان به گونه ای باشد که بدنه ی گلدان و یا اب گلدان گرم نشود و دمای محیط یکنواخت باشد و محیط نوسان دما نداشته باشد.

۱۴۰۴-۰۷-۰۱ ۱۰:۱۸:۴۷

کاربر

نیازبه استفاده ازقارچ کش نیست؟من ریشه هاروهم کوتاه کردم ایرادی نداره؟

۱۴۰۴-۰۷-۰۳ ۱۶:۳۳:۴۱

کارشناس شماره ۱

خیر فعلا نیازی به استفاده از قارچ کش نیست. مراقب دمای اب باشید که بالا نرود و اب حالت لزج نشود . کوتاه کردن ریشه زمانی که ریشه خیلی انبوه و متراکم شده باشد مفید است . و اگر ریشه اسیب دیده باشد ، کوتاه کردن ان و حذف قسمتهای آسیب دیده، ضروری است .

۱۴۰۴-۰۷-۰۳ ۲۰:۴۸:۱۴

کاربر

بعد تعویض آبش چندوقت یکبار خوبه؟

۱۴۰۴-۰۷-۰۴ ۰۷:۱۴:۰۵

کارشناس شماره ۱

بستگی به دمای محیط دارد هر چه محیط گرمتر باشد آب باید زودتر تعویض شود .

۱۴۰۴-۰۷-۰۴ ۱۸:۳۹:۵۴
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@