پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
زهرا اهوازی
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۶۸
من ۸ ماهه که یه نخل اریکا خریداری کردم خوب بود اما حدود ۱ماهه که برگهای داره خشک میشه.آبیاری هفته ای ۲بار و غبار پاشی روزانه انجام میدم.داخل گلدان سرامیکی هستش پشت پرده ی حریر پنجره ی جنوبی.کود ۲۰ ۲۰ ۲۰ بهش میدادم همراه با آهن.
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر نور و دمای پنجره ی جنوبی برای این گیاه زیاد است . گلدان را با فاصله ی زیاد از پنجره قرار دهید . آبیاری را زمانی انجام دهید که خاک گلدان نسبتا خشک شده باشد میتوانید برای تست خشکی خاک از سيخ چوبی استفاده کنید و زمانی که حدودا یک سوم از خاک گلدان در عمق نسبتا خشک بود آبیاری را انجام دهید و به اندازهای آب در گلدان بریزید که چند قطره از ته گلدان خارج شود. اگر گلدان لایه ی زهکش ندارد اجازه دهید خاک بیشتر از یک سوم خشک شود و بعد آبیاری را انجام دهید. برگهای آسیب دیده را جدا کنید. گلدان را در موقعیتی نسبتا سایه اما دارای نور طبیعی قرار دهید . دمای محیط نوسان نداشته باشد . گیاه در نزدیکی وسایل گرمایشی یا سرمایشی یا سبستم های صوتی و تصویری و در جوار آشپزخانه ( مخصوصا بر روی کانتر یا قسمت اپن ) قرار نداشته باشد. گیاه را با فاصله ی مناسب از دیوار یا مبلمان قرار دهید تا برگها کاملا ازاد باشند و با مانعی برخورد یا تماس نداشته باشند. غبار پاشی را کاهش داده و در حوالی ظهر غبارپاشی را انجام ندهید .
زهرا اهوازی
تعداد سوال: ۱
دقت کردم پایین ساقه هاش آفت سیاهک زده . لطفا بهم بگید چه کودی باید بدم و به چه میزان. و قارچ کش بهش بدم کافیه؟
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
قبل از استفاده از قارچ کش باید تهویه ی محیط را بهتر و رطوبت را کنترل کنید . دوبار اسپری کردن اب میتواند باعث بالارفتن رطوبت در محیطی که رطوبت نسبی مناسبی دارد میشود . بعد از کنترل این موارد یکبار از قارچ کش استفاده کنید و دقت داشته باشید که اگر شرایط محیطی مناسب نشود استفاده از قارچ کش موثر نخواهد بود و یا تاثیر ی موقت خواهد داشت . برای تقویت گیاه از اوایل بهار تا اواخر تابستان ماهی یکبار به گیاه کود آهن و کود کامل بصورت متناوب بدهید .