پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

مرضیه یارمحمدی

تعداد سوال: ۱

خشک شدن ریختن برگ لیراتا ویژه

تعداد بازدید ۶۱

سلام وقت بخیر، من حدود یکماهه گلدان رو خریدم و فروشنده گفت هفته ای یه بار آب بده و من همین کارو کردم بعد از دو هفته لب برگ های پایینی قهوه ای شد و برگ ها ریخت و من ۱۰ روز آب ندادم و بدتر شد، بعد از دو هفته متوجه شدم باید ۳ روز یه بار آب داد و من چون دیدم گیاه داره خشک میشه ۲ روز یه بار یک هفته آب دادم و تاثیری نداشت، تقریبا گیاهم نابود شده، خواستم ببینم میشه کاری کرد؟

تصویر ارسالی
۱۴۰۴-۰۷-۰۵ ۱۷:۰۹:۰۵

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر فیکوس ها گیاهانی هستند که به محیطی با تهویه ی عالی و نور زیاد نیاز دارند. همچنین فضایی که برای گیاه در نظر میگیرید نباید کوچک و کم باشد . اصولا این گیاه در آپارتمانهای کوچک و با پنجره ۶ای کوچک دوام نمیاورد و بیشتر برای سالنهای بزرگ با پنجره و دربهای شیشه ای بزرگ که نور و تهویه ی بسیار عالی دارند مناسب است . . آبیاری باید در زمانی انجام شود که خاک گلدان نسبتا خشک شده باشد و بعد آبیاری را انجام دهید و در فصول گرم گیاه را کاملا سیراب کنید. ساقه ی خشک شده را حذف کنید. اگر تنه ی اصلی گیاه هم در حال خشک شدن باشد تنها کاري که میتوانید برای گیاه انجام دهید اینست که از قسمتهای سالم و سبز گیاه قلمه بگیرید و دوباره د اب یا خاک ریشه دار کنید. و بعد از ریشه دار شدن آنرا به خاک منتقل کنید و در محیطی که در فوق بیان شد از آن نگهداری کنید .

۱۴۰۴-۰۷-۰۵ ۲۱:۵۲:۴۳

مرضیه یارمحمدی

سلام خیلی ممنونم، متوجه توضیحاتتون شدم با توجه به عکس گیاه من الان براش چیکار میتونم کنم؟ امیدی بهش هست؟ الان برای گیاهم چیکار کنم؟ ممنون میشم عکس رو ببینید در سوال اصلی و عکسی که اضافه میکنم و بگید گیاه امیدی بهش هست یا نه و چه کاری براش انجام بدم?

تصاویر ارسالی
۱۴۰۴-۰۷-۰۵ ۲۳:۵۳:۳۹

کارشناس شماره ۱

به نظر میرسد گیاه دچار اسیب شدید شده است . قسمتی از ساقه ی پایینی را برش دهید اگر شیره ی سفیدرنگ از گیاه خارج نشد متاسفانه نمیتوان برای گیاه کاری انجام داد و از بین رفته است . اما اگر شیره ی سفیدرنگ به مقدار زیاد خارج شد گیاه هنوز زنده است و با راهکارهایی که در کامنت قبل بیان شد دوباره سبز خواهد شد . برگهای اسیب دیده را نیز کاملا حذف کنید .

۱۴۰۴-۰۷-۰۶ ۰۷:۴۶:۴۲

مرضیه یارمحمدی

باز هم ممنونم ازتون فقط نمیدونم از کجا و چطور برش بزنم، میشه راهنمایی کنید??

۱۴۰۴-۰۷-۰۷ ۰۰:۵۵:۴۸

کارشناس شماره ۱

بخش ی که با شماره ۱ و با رنگ قرمز علامت زده شده ظاهرا کاملا خشک شده اما بخش شماره ی ۲ که برگهایش سبز هستند ولی حالت افتاده دارند را شاید ( اگر بافت ساقه سالم باشد) بتوانید بعنوان قلمه استفاده کنید . برش را از زیر قسمتی که برگ به ساقه متصل شده بزنید . البته اگر شیره ی سفیدرنگ از محل برش خارج نشد و یا ترشح ان بسیار کم بود ، متاسفانه این بخش از ساقه هم از بین رفته و نمیتوان گیاه را احیا کرد .

تصاویر ارسالی
۱۴۰۴-۰۷-۰۷ ۰۹:۳۴:۳۵
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@