پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

محسن نامدار

تعداد سوال: ۱

پوک شدن گل آدنیوم ویژه

تعداد بازدید ۳۱

سلام وقت بخیر من گل آدنیوم دارم متاسفانه اینو یکی از اعضای خونه خیلی آب داده و این پوک شده ، ریشه هاش کمی سالم هستن، تنه اش شل شده و از طرفی برگاش ریختن و‌ لزج شده کلا بالاتنه اش شکست! فقط انتهاش ونزدیک ریشه اش یکمی سفت هستش ‌نمیدونم شاید از سردی بیش از حد و متورم شدن خاک جذب آب زیادی هستش! فقط بگم آستارا هستم و هوا سرد شده و رو بعضی گلها شب ها مشما میکشم که یخ نزنن زیادی هم سرد نیست حدود ۱۰ ۱۴ درجه شده فکر کنم سوالم اینه چطوری میشه این بن سای آدنیوم رو نجات بدم ایا راهی هست یا ؟؟ از ترس گذاشتم توی خاک...یه دو بار از خاک بیرون اوردم ببینم چه طوری شده مرده یا نه!؟ خیلی نگرانشم کمک کنین ممنون عکسم میدم قسمتی که انگشت شستم هست یکمی جون دار هستش بقیه اش بگی نگی لزج و شل شدن! ممنون

۱۴۰۴-۰۷-۲۵ ۲۲:۰۳:۲۳

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر لطفا عکس کامل گیاه را ارسال کنید

۱۴۰۴-۰۷-۲۶ ۱۹:۰۷:۱۸

محسن نامدار

تعداد سوال: ۱

ارسال کرده بودم! خیلی بدتر شده وضعیتش نمیدونم مرد یا امید هست!

تصاویر ارسالی
۱۴۰۴-۰۷-۲۸ ۰۹:۵۲:۰۲

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

احیا گیاه با توجه به اینکه رشد ادنیوم رفته رفته با توجه به تغییر فصل کم میشود کار دشواری است . اما اگر ساقه ی گیاه بافت سفت و سالم داشته باشد میتوان با قرار دادن گیاه در محیطی گرم و پرنور دوباره انرا احیا کرد و ممکنست این روند نسبت به فصل رشد کمی بیشتر طول بکشد . قسمتهایی از بافت ساقت و ریشه که کاملا پوسیده و آسیب دیده و یا نرم شده را جدا کنید . چند ساعتی گیاه را در هوای ازاد و مکانی نسبتا سایه قرار دهید تا رطوبت اضافی ساقه از بین برود . بعد ساقه را در گلدانی کوچکتر با سایز دهانه ی ۶ سانتیمتر و در خاکی نسبتا سبک با زهکشی خوب بکارید آبياري را فقط در حد رطوبترسانی انجام دهید. گلدان را در مکانی پرنور قرار دهید . بین دو عمل رطوبترسانی به خاک حتما اجازه دهید خاک گلدان خشک شود و بعد رطوبترسانی را انجام دهید. اگر اوند های گیاه سالم و بافت ساقه کاملا سالم باشد گیاه دوباره شروع به جوانه زنی و ریشه زایی خواهد کرد .

۱۴۰۴-۰۷-۲۸ ۱۴:۵۳:۲۳
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@