پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر. برگهای آسیب دیده ترمیم نمیشوند میتوانید آنها را حذف کنید . نحوه ی آبیاری به چه صورت است؟ ایا گیاه قسمتی از روز در محیطی کاملا بسته قرار دارد؟
کیان ملکی
تعداد سوال: ۲
سلام یک فته خونه نبودم و هوا تهویه نمیشد ؟خرتبی کل برای همین است؟و هفته ای یک بار اب میدم
کارشناس شماره ۱
بله . برگ عبایی گیاهی است که نسبت به تهویه هوا بسیار پرتوقع است و عدم تهویه ی مناسب محیط گیاه را دچار آسیب میکند . ابیاری را زمانی انجام دهید که خاک گلدان نسبتا خشک شده باشد. برگهای آسیب دیده را حذف کنید. با نگهداری مناسب و شرایط محیطی مناسب ، و آبیاری کافی و رساندن نور کافی به گیاه ، گیاه مجددا شروع به برگزایی خواهد نمود .
کیان ملکی
تعداد سوال: ۲
سلام من برگ های اضافی را قطع کردم و متوجه شدم سه برگجدید روییده ولی رنگشان سبز کمرنگ است برا پر رنگ تر شدن برگ ها چه کنم؟ممنون از راهنماییتون
کارشناس شماره ۱
باید به گیاه نور بیشتری برسانید . کمبود نور و گاهی اوقات موادغذایی باعث کمرنگ شدن برگها میشود البته برگ عبایی سبز گیاهی نیست که نسبت به کمبود موادغذایی در خاک به میزان کم واکنش نشان دهد . و بیشتر ، کمبود نور میتواند عامل کمرنگ شدن و ضعیف شدن برگها شود . هر چه به گیاه نور بیشتری برسانید برگها پهن تر و ضخیم تر و قوی تر و رنگشان تیره تر میشود .
کارشناس شماره ۱
لطفا سوال خود در مورد گیاه برگ انجیری را در تالار مربوطه مطرح نمایید . این پنل مربوط به گیاه برگ عبایی است . و در هر پنل فقط راجع به یک گیاه پرسش و پاسخ انجام میشود .