پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

کیان ملکی

تعداد سوال: ۲

سلام گل برگ عبایی من نصف برگاش قهوه ای شده چکار کنم ویژه

تعداد بازدید ۴۵

ایا برگ های خراب را قطع کنم

تصویر ارسالی
۱۴۰۴-۰۷-۲۶ ۰۰:۱۱:۱۲

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر. برگهای آسیب دیده ترمیم نمیشوند میتوانید آنها را حذف کنید . نحوه ی آبیاری به چه صورت است؟ ایا گیاه قسمتی از روز در محیطی کاملا بسته قرار دارد؟

۱۴۰۴-۰۷-۲۶ ۱۹:۰۸:۵۳

کیان ملکی

سلام یک فته خونه نبودم و هوا تهویه نمیشد ؟خرتبی کل برای همین است؟و هفته ای یک بار اب میدم

۱۴۰۴-۰۷-۲۷ ۲۲:۰۶:۵۲

کارشناس شماره ۱

بله . برگ عبایی گیاهی است که نسبت به تهویه هوا بسیار پرتوقع است و عدم تهویه ی مناسب محیط گیاه را دچار آسیب میکند . ابیاری را زمانی انجام دهید که خاک گلدان نسبتا خشک شده باشد. برگهای آسیب دیده را حذف کنید. با نگهداری مناسب و شرایط محیطی مناسب ، و آبیاری کافی و رساندن نور کافی به گیاه ، گیاه مجددا شروع به برگزایی خواهد نمود .

۱۴۰۴-۰۷-۲۸ ۱۴:۵۶:۳۸

کیان ملکی

سلام من برگ های اضافی را قطع کردم و متوجه شدم سه برگ‌جدید روییده ولی رنگشان سبز کمرنگ است برا پر رنگ تر شدن برگ ها چه کنم؟ممنون از راهنماییتون

۱۴۰۴-۰۷-۲۸ ۲۳:۲۵:۴۴

کارشناس شماره ۱

باید به گیاه نور بیشتری برسانید . کمبود نور و گاهی اوقات موادغذایی باعث کمرنگ شدن برگها میشود البته برگ عبایی سبز گیاهی نیست که نسبت به کمبود موادغذایی در خاک به میزان کم واکنش نشان دهد . و بیشتر ، کمبود نور میتواند عامل کمرنگ شدن و ضعیف شدن برگها شود . هر چه به گیاه نور بیشتری برسانید برگها پهن تر و ضخیم تر و قوی تر و رنگشان تیره تر میشود .

۱۴۰۴-۰۷-۲۹ ۱۱:۴۵:۵۲

کیان ملکی

سلام ببخشید گل برگ‌انجیری هم برگاش داره زرد میشه میتونید کمک کنید ایا گلدانش بزرگ؟رمگ سبزشم بیرنگ؟

تصاویر ارسالی
۱۴۰۴-۰۷-۲۹ ۱۳:۵۰:۳۵

کارشناس شماره ۱

لطفا سوال خود در مورد گیاه برگ انجیری را در تالار مربوطه مطرح نمایید . این پنل مربوط به گیاه برگ عبایی است . و در هر پنل فقط راجع به یک گیاه پرسش و پاسخ انجام میشود .

۱۴۰۴-۰۷-۲۹ ۲۱:۴۷:۴۸
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@