پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

مرضیه برهان

تعداد سوال: ۱

پشه ی ریز در همه گلدان هام متاسفانه ویژه

تعداد بازدید ۲۱

از اواسط تابستان که خاک گلدانها را عوض کردم و اسبابکشی کردم به منزل جدید پشه ی سیاه ریز دارن گلدانها اول چنتاشون داشت الان همه شون گرفتارن در کل خونه این پشه ها هستند و در ظرف آب و غذا می افتن دو نوع آفت کش زدم یکی به نام سوین دوبار به فاصله ی دوهفته فایده نداشت یکی هم سم مالاتیون اونم موثر نبود دارچین زدم رو خاک و چسب زرد چسبوندم انگار نه انگار

تصویر ارسالی
۱۴۰۴-۰۷-۲۸ ۱۴:۳۲:۳۷

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر. اگر جمعیت آفت زیاد و باعث مزاحمت در منزل است بهتر است خاک را تعویض کنید . رطوبت بالا و عدم تهویه ی مناسب و نوسانات دمایی و استفاده از خاک های الوده باعث فعالیت برخی حشرات در خاک میشود . آبیاری را زمانی انجام دهید که خاک گلدان نسبتا خشک شده باشد و همواره آب زیرگلدانی را خالی کنید و زیرگلدانی را خشک و تمیز نگه دارید. اگر میخواهید از گلدانهای قبلی استفاده کنید گلدانها و زیرگلدانی را با اب داغ بشویید و بعد استفاده کنید .

۱۴۰۴-۰۷-۲۸ ۱۵:۰۱:۰۵

مرضیه برهان

تعداد سوال: ۱

سپاسگزارم بله حواسم به فاصله دادن بین دو آبیاری بوده و هست به احتمال قوی آخرین خاکی که خریدم علیرغم چیزی که پشتش نوشته بود آلوده بوده آیا امکانش هست یه آفت کش قوی فعلا معرفی کنین غیر از اون دوتا که مصرف کردم

۱۴۰۴-۰۷-۲۹ ۱۷:۲۴:۱۶

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

میتوانید از سم کلرپریفوس هم برای از بین بردن تعدادی از افات استفاده کنید . استفاده ی بیش از حد و با فاصله ی زمانی کم از سموم هم برای سلامتی انسان مضر است و هم باعث میشود که نتیجه ی مطلوب حاصل نشود و گاهی نیز موجب اسیب دیدن گیاه شود . بنابراین بهتر است که شرایط مساعد برای فعالیت ویا هجوم افات را برطرف کنید .

۱۴۰۴-۰۷-۲۹ ۲۱:۵۶:۱۱
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@