پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

نوشین اسدییان

تعداد سوال: ۴۳

هامستر ویژه

تعداد بازدید ۴۹۲

سلام یکماه پیش گیاه هامستر بزرگی را خریداری کردم ابتدا دچار برگ ریزش نسبتا سنگینی شد که گفتند به خاطر تغییر مکان است دو تاکنون کود npk تهیه کرده و با آن آبیاری کردم کمی بهتر شده و کمتر برگ ریزش دارد ولی متوجه شدم که تکه های سفید رنگ بر روی ساقه و برگ وجود دارد که نام است و کمی شبیه تار عنکبوت لطفا راهنمایی فرمایید

تصویر ارسالی
۱۳۹۹-۰۵-۰۴ ۱۸:۵۲:۱۴

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت شما بخیر .گیاه بنجامین آمستر شما دچار آفت شپشک آردآلود شده است . زمانی گیاه به این آفت دچار میشود که تهویه ی محیط خوب نباشد و رطوبت بالا باشد و همچنین دما نوسان داشته باشد . ریزش برگها هم به علت تهویه ی نامناسب بوده و یا افراط و تفریط در آبیاری . بهرحال الان کاری که میتوانید برای گیاه انجام دهید اینست که گیاه را یکبار با سم ایمیداکلوپراید ۳۵ درصد سمپاشی کنید و گیاه را در محیطی با تهویه ی مناسب قرار دهید و آبیاری را زمانی انجام دهید که خاک گلدان خشک شده باشد .سمپاشی را در داخل منزل انجام ندهید و در محیط بیرون و در سایه اینکار را انجام دهید .اگر سوال دیگه ای دارید در خدمتتون هستم .

۱۳۹۹-۰۵-۰۴ ۲۳:۱۶:۱۵

نوشین اسدییان

سلام وقت بخیر گلدان بسیار بزرگ و جابجایی برایم امکان پذیر نیست منطورتان از بهبود تهویه را متوجه نمی شوم لطفا بیشتر توضیح دهید. متاسفانه برای سم پاشی امکان جابجایی گلدان هم برایمان وجود ندارد کنار درخت فن کویل خنک کننده داریم آیا روشن بودن آن در شبانه روز کمک کننده است؟ برای آبدهی منظورتان اینست که به خاک دست بزنم اگر خشک بود،آب بدهم؟چون فروشنده به ما گفته بود هفته ای دو بار کاملا آبدهی شود. سئوال دیگر آیا برای برگ دهی باز هم دادن کود npk را توصیه می کنید. عکس را خدمتتان فرستادم محوطه کاملا نور گیر است،فقط پشت گیاه نور نمی گیرد. ممنون می شوم اگر بیشتر راهنمایی فرمائید.

تصاویر ارسالی
۱۳۹۹-۰۵-۰۵ ۱۵:۴۷:۵۲

نوشین اسدییان

در ضمن این رطوبت زیاد که شما می فرمائید احتمال دارد از زمان خرید وجود داشته و ما متوجه نشده باشیم؟ چون محلی که خریدیم رطوبت بالا بود و زمانی که فروشنده گلدان را به ما داد با یک وسیله مثل سمپاش کاملا سمپاشی کرد و من هر چه پرس وجود کردم که چه ماده ای می زنی جوابی به من نداد

۱۳۹۹-۰۵-۰۵ ۱۵:۵۲:۱۸

نوشین اسدییان

شرمنده در حال حاضر سم بنومیل۵۰ درصد دارم آیا برای شپشک زرد آلود هم که گفتید موثر است؟یا همان سمی که شما گفت د را استفاده کنم؟

۱۳۹۹-۰۵-۰۵ ۱۵:۵۷:۱۶

کارشناس شماره ۱

سلام وقتتون بخیر .منظور از تهویه ی خوب اینه که هوای تازه در اطراف گیاه و یا محیط نگهداری جریان داشته باشه .مثلا پنجره ها چند ساعتی در روز باز باشد تا هوای مانده ی محیط داخل با هوای تازه ی بیرون جابجا شود متاسفانه گیاه شما انقدر بزرگ هستش که همانطور که فرمودین زیاد امکان جابجایی ندا رد ، بهتر است برای تهویه ی محیط اطراف گیاه گلدان را از دیوار فاصله بدهید تا هوا در اطراف گیاه جریان داشته باشد . منظور از رطوبت زیاد هم آبیاری زیاد گلدان است و هم رطوبت محیط .اگر گیاه را مه پاشی میکنید فعلا دیگه اینکار را ادامه ندید و آبیاری رو زمانی که خاک گلدان خشک بود انجام بدید . برای سمپاشی هم از سم سیستمیک استفاده کنید که بصورت آبیاری به گیاه داده میشه همون سمی که خدمتتون معرفی کردم سیستمیک هستش فقط حداقل موقع آبیاری با سم ، پنجره ها رو باز بزارید .

۱۳۹۹-۰۵-۰۵ ۱۶:۳۶:۲۲

کارشناس شماره ۱

آبیاری گیاه بستگی به دمای محیط دارد .میتوانید خشک بودن خاک گلدان را با یک سیخ چوبی که در خاک فرو کرده اید تست کنید .سیخ را در خاک فرو کرده و چند ثانیه نگه دارید بعد آنرا از خاک دربیاورید اگر آن قسمت از سیخ دارای رطوبت بود گیاه نیازی به آبیاری ندارد .

۱۳۹۹-۰۵-۰۵ ۱۶:۳۹:۲۹

کارشناس شماره ۱

سم بنومیل یک سم قارچ کش است و در مورد شپشک آردآلود تاثیری ندارد . استفاده از کود npk در این شرایط مناسب نیست و باعث زیادتر شدن آفت میشود .

۱۳۹۹-۰۵-۰۵ ۱۶:۴۱:۵۸

نوشین اسدییان

سپاسگزارم از بابت توضیحات اگر امکان داشته باشدآیا صلاح است جای گلدان را در خود منزل عوض بکنم. بعداز تهیه سم و استفاده چند وقت بعداز ان منتظر بهبودی باشم؟

۱۳۹۹-۰۵-۰۵ ۱۷:۴۱:۲۱

کارشناس شماره ۱

اگر براتون امکان داره گیاه را در مکانی قرار بدید که با سقف آپارتمان تون فاصله ی بیشتری داشته باشه حدود ۴۰ الی ۵۰ سانت فاصله از دیوار ها هم به همین صورت . که حداقل دور و اطراف قسمت تاج گیاه هوا بتواند جریان داشته باشه . سمی که بهتون معرفی کردم اگر تعداد آفت کم باشه با یکبار سمپاشی کفایت میکنه اما اگر تعداد آفت زیاد باشه باید دوبار به فاصله ی دو هفته سمپاشی رو انجام بدید .البته اگر بعد از سمپاشی محیط گیاه مناسب نشه دوباره به همین آفت دچار میشه پس تغییر محیط و بهبود شرایط براش مهمتر از سمپاشی هستش .

۱۳۹۹-۰۵-۰۶ ۰۰:۳۱:۱۶

نوشین اسدییان

استاد خیلی ممنون از توضیحات الان که آفات را می شمارم حدود بیست عدد است برداشت با به کمک یک دستمال آیا به ریشه کنی کمک می کند سئوال دوم اینکه سم را اگر بصورت سیستمیک تهیه کنم برای ریشه گیاه ضرر ندارد؟

۱۳۹۹-۰۵-۰۶ ۱۲:۵۱:۳۸

نوشین اسدییان

آیااینکه استرس تغییر مکان گیاهان باعث ریزش برگها می شود حقیقت دارد؟

۱۳۹۹-۰۵-۰۶ ۱۳:۰۷:۵۷

کارشناس شماره ۱

سپاس از لطف شما .بله میتوانید آفات را با گوش پاکن آغشته به الکل سفید بردارید اما اگر شرایط نگهداری به شیوه ی قبل باشد گیاه مجدد به این آفت دچار میشود .نگران نباشید سموم سیستمیک سمومی هستند که از طریق ریشه جذب شده و وارد شیره ی گیاه میشوند و آفت با تغذیه از شیره ی گیاه که سمی شده از بین میرود . استرس تغییر مکان در صورتی گیاه را درگیر میکند که مکان جدید با مکان قبلی ازنظر نور و دما و رطوبت تفاوت زیادی داشته باشد .اگر محیط جدید از نظر شرایط با محیط قبلی یکسان باشد گیاه دچار استرس نمیشود .

۱۳۹۹-۰۵-۰۶ ۱۴:۰۰:۳۱

نوشین اسدییان

سلام و عرض احترام به توصیه های شما عمل کردم و خدا روشکر فعلا که نتیجه خوبی گرفتم جای گلدان را عوض کردم تا تهویه بهتری صورت بگیرد و گیاه را سمپاشی کردم خدا رو شکریکهفته است که ریزش برگ بسیار کم شده خیلی از شما بابت راهنمایی مناسب سپاسگزارم البته بعداز جستجوی زیاد حدود ده تا ضایعه از همان آفت شپشک آرد آلود پیدا کروم که با گوش پاک کن آغشته به الکل آنرا برداشتم آیا نیاز به سمپاشی مجدد می باشد

۱۳۹۹-۰۵-۱۹ ۱۱:۰۲:۱۱

کارشناس شماره ۱

سلام وقتتون بخیر خوشحالیم که گیاهتون دوباره سرحال شده . بله اگر باز شپشک مشاهده کردین دو هفته بعد از سمپاشی اول ، دوباره سمماشی رو تکرار کنید سعی کنید در سمپاشی دوم تمام قسمتهای برگها ( زیر و رو ی برگها ) و ساقه کاملا با سم شسته بشه و روی خاک گلدان راهم از محلول سم بریزید چون شپشکها در داخل خاک و در کنار ریشه ها هم فعالیت میکنند .

۱۳۹۹-۰۵-۱۹ ۱۱:۳۶:۵۵

نوشین اسدییان

برای آبیاری هم زمانی که خاک گلدان را چک کردم و خشک بود آب می دهم ولی نمی دانم به چه میزان و حجمی آب بدهم ظاهرا باید در حدی آب داد که کمی آب از انتهای گلدان خارج شود ولی زیر گلدانی کاملا کیپ است و زمانی می شود تشخیص داد که مقدار زیادی آب از زیر گلدان خارج شده باشد. و سئوال دیگر اینکه یک طرف گیاه من سبز روشن و کم برگ و سمت دیگر سبز تیره و پربرگ است آیا لازم است اما مرتب به سمت نور بچرخانم؟اگر لازم است چندروز یکبار بچرخانم؟ و آیا این کار برای تمام گیاهان لازم است؟

۱۳۹۹-۰۵-۱۹ ۱۲:۲۱:۱۱

کارشناس شماره ۱

چون گلدان بزرگ است بهتره مقداری آب بدید که مطمئن شوید به ریشه ها آب رسیده چون اگر گیاه در فصول گرم آب کم دریافت کنه دچار ریزش برگ میشه .بله باید گیاه رو هر چندوقت یکبار مثلا دو یا سه هفته یکبار به سمت منبع نور بچرخونید این کار برای تمام گیاهانی که منبع نور یک طرفه دارند لازمه سعی کنید به برگهای آمستر اصلا آب اسپری نکنید چون با توجه به انبوه بودن برگها و شاخه ها مکان مناسبی برای زندگی شپشک آردآلود میشه فعلا هم از کوددهی پرهیز کنید

۱۳۹۹-۰۵-۱۹ ۱۲:۳۷:۱۳

نوشین اسدییان

عذر می خوام منظورم چرخاندن گلدان بود

۱۳۹۹-۰۵-۱۹ ۱۲:۳۷:۳۸

نوشین اسدییان

سپاسگزارم استاد گرامی

۱۳۹۹-۰۵-۱۹ ۱۲:۴۵:۴۲

کارشناس شماره ۱

خواهش میکنم موفق باشید

۱۳۹۹-۰۵-۱۹ ۱۳:۳۳:۴۴

نوشین اسدییان

سلام وقت شما بخیر همانطور که قبلا خدمتتون گفتم به لطف راهنماییهای شما ریزش برگ گیاه آمستر متوقف شده ولی در این رابطه دو مشکل داشتم که خواستم مزاحم تون بشم یکی اینکه هنگام آب دادن به گلدان تعدادی حشره از خاک خارج می شوند آیا این حشرات برای گیاه مضر است و باید نابود شوند یا خیر اگر جواب مثبت است چگونه؟ لازم به ذکر است که برای بار دوم هم گیاه را برعلیه شپشک آرد آلود سمپاشی کردم و از ضایعات قبلی فعلا اثری نمی بینم.

تصاویر ارسالی
۱۳۹۹-۰۶-۰۳ ۰۰:۲۶:۵۷

نوشین اسدییان

ببخشد عکس را اشتباه فرستادم این عکس حشره است

تصاویر ارسالی
۱۳۹۹-۰۶-۰۳ ۰۰:۲۹:۱۰

نوشین اسدییان

سئوال دیگر اینکه جوانه درخت رشد کمی دارند و متعد ولی نازک و ضعیف هستند آیا نیاز هست کود دهی را مجدد شروع کنم اگر لازم است چه کودی استفاده نمایم خیلی ممنون از پاسخگویی شما

تصاویر ارسالی
۱۳۹۹-۰۶-۰۳ ۰۰:۳۷:۱۵

کارشناس شماره ۱

سلام وقتتون بخیر .بله این حشرات باید از بین بروند میتونید از سم دیازینون برای از بین بردنشون استفاده کنید .ضعیفی و نازکی جوانه ها بعلت کمبود نور است بهتره اگر جوانه ها از قسمتهای پایین تنه در حال رشد هستند حذف بشن چون قسمت بالای گیاه مانع رسیدن نور کافی به جوانه های پایینی میشه .برای تقویت باید از کود سه بیست استفاده کنید ولی چون گیاه شپشک داشته استفاده از سه بیست ممکنه دوباره باعث آلودگی گیاه به شپشک بشه بهتره برای کوددهی تا بهار سال آینده صبر کنید

۱۳۹۹-۰۶-۰۳ ۱۶:۳۹:۵۲

نوشین اسدییان

سپاسگزارم

۱۳۹۹-۰۶-۰۳ ۱۶:۵۱:۲۰
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@